Terrenys del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou

Les plataformes contràries a Hard Rock denuncien l'operació de compravenda aprovada per la Generalitat

Consideren que l'acord assolit avui «posa al descobert les mentides i opacitat d’aquest projecte» i anuncien possibles accions judicials

Primeres reaccions de les plataformes contràries al projecte de Hard Rock previst a Vila-seca i Salou després de l'acord de govern que ha desbloquejat finalment l'operació de compravenda dels terrenys. L’Assemblea Aturem Bcn World i GEPEC-EdC han emès un comunicat on denuncien que el pas fet per la Generalitat aquest dimarts 3 de març «posa al descobert les mentides i opacitat d’aquest projecte» i on anuncien possibles accions judicials.

«L’operació de compravenda dels terrenys era una situació que des de la Generalitat sempre s’havia negat que arribés a succeir», critiquen, tot considerant que l'inici d'aquest procés «posa de manifest tot un seguit d'errors procedimentals i legislatius» que, afirmen, portaran a diferents instàncies administratives i judicials. «També analitzarem el procés de modificació del Pla Director Urbanístic del CRT que s’ha iniciat darrerament», detallen.

«El Govern de la Generalitat ha actuat de manera irresponsable posant en situació de risc els diners de tots»

«El Govern de la Generalitat ha actuat de manera irresponsable posant en situació de risc els diners de tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya, concretament 120 milions d’euros, per un interès merament privat i fonamentat en el joc i la ludopatia, sense tenir garantit el compromís total per part de Hard Rock», manifesten totes dues entitats en el seu comunicat.

En aquest sentit, Aturem BCN World i el GEPEC creuen que l'acord d'avui «demostra que l’únic interès ha estat sempre que 'la Caixa' vengués els terrenys al millor postor, en aquest cas, a la Generalitat a través de l’Incasòl». Així mateix, defensen que «la lluita contra Bcn World va començar l’any 2012 i, si tan bo i pròsper és el projecte, segueixen sorprenent-nos els retards acumulats i la manca d’interès empresarial en el seu desenvolupament».


Comentaris