Majoria de banderes verdes amb una groga i una vermella a les platges de Tarragona

Aquestes s贸n les banderes de les platges tarragonines d'aquest dimarts 30 de juny
Estat de les platges de Tarragona   | Ajuntament de Calafell

Al litoral de la prov铆ncia de Tarragona es comptabilitzen m茅s d'un centenar de platges i cales als diferents municipis costaners. Totes aquestes, ara, amb la pand猫mia del coronavirus requereixen mesures i dist脿ncia de seguretat per no contagiar-se del virus. Tot i ser un dels riscos, el principal que preocupa als banyistes 茅s l'estat de la platja i quina bandera oneja, per poder-s'hi banyar amb total seguretat. 

Aquest dimarts, 30 de juny, a les platges de les comarques de Tarragona, majorit脿riament, oneja bandera verda, segons l'aplicatiu de Protecci贸 Civil de la Generalitat de Catalunya, on s'informa de l'estat de les platges tarragonines.

En aquest sentit, a la platja de la M贸ra de Tarragona oneja la bandera groga, ja que hi ha marejol amb onades de fins a mig metre. D'altra banda, a la platja de Riumar, a Deltebre, hi ha bandera vermella a causa de la pres猫ncia de moltes meduses pelagia noctiluca, segons informa la Creu Roja.

Les banderes que hi ha a les platges indiquen l'estat de la mar. Quan hi ha bandera verda, est脿 perm猫s banyar-se; onejant bandera groga es pot banyar, per貌 s'ha d'anar amb precauci贸; i quan la bandera 茅s vermella, est脿 totalment prohibit entrar a l'aigua, ja que pot haver-hi qualsevol mena de perill, des de mala maror o meduses, entre altres.

"Salou reprendr脿 les activitats esportives el pr貌xim 1 de juliol" "Preci贸s v铆deo: Apareix una tortuga babaua a la platja de la Pineda"