El nou miniclub de la platja del Regueral ofereix servei d'acollida fins el 31 d'agost.

La platja del Regueral de Cambrils estrena un miniclub municipal per a infants

L'Ajuntament de Cambrils també ha ampliat la passarel·la per a persones amb mobilitat reduïda i ha millorat el ferm de la zona esportiva

La platja Prat d'en Forés - Regueral de Cambrils, situada entre el port esportiu i la desembocadura de la riera de Maspujols,  ha estrenat un nou miniclub per acollir infants.  Així ho ha informat el mateix Ajuntament de la localitat, que ha afegit que aquest és el segon que s'instal·la a les seves platges després del de la platja del Cavet.

Els dos miniclubs municipals ofereixen servei gratuït d'atenció i acollida per a infants d'entre quatre i deu anys  cada dia des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost, entre dos quarts d'onze del matí i dos quarts de dues del migdia i, a la tarda, entre les cinc i les set. Les instal·lacions del nou equipament municipal consten d'un mòdul i una zona delimitada per tanques amb una coberta,  on els infants podran passar una estona sense els pares i mares i gaudir d'activitats i tallers variats, com manualitats, jocs de taula, pales i cubells. El monitoratge és de màxim una hora, i el nombre màxim d'infants que es poden acollir simultàniament és de 8.

Més obres a la platja del Regueral

En paral·lel a la creació del nou miniclub municipal, l'Ajuntament de Cambrils ha dut a terme diverses obres més a la mateixa platja del Regueral. S'ha adequat la passarel·la per a persones amb mobilitat reduïda a la nova normativa i, per altra banda, l'empresa municipal Ingesol ha instal·lat dos pous drenants a la zona de les dutxes i els rentapeus. Des d'aquest equipament, s'ofereix el servei de bany adaptat amb cadira amfíbia (amb cita prèvia als centres coordinadors o al seu correu electrònic) i altres ofertes com la dutxa adaptada, crosses, grua de mobilització o aparcament reservat al costat.

També s'ha millorat el ferm de la zona esportiva.
També s'ha millorat el ferm de la zona esportiva. | cedida

 

D'altra banda, s'ha fet una altra actuació a la platja, en aquest cas de millora del ferm de la zona esportiva, formada per diversos mòduls per emmagatzemar el material, tres pistes de vòlei platja i dos camps de futbol platja. Aquest espai acull activitats esportives com el campionat de vòlei que es va celebrar els dies 22 i 23 de juny,  la convenció de fitness que es realitzarà entre el 5 i el 7 de juliol o les sessions esportives dirigides per a persones grans que ofereix el Departament d'Esports durant tot l'estiu.