NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Els agents de la Policia Local de Cambrils distingits en el Dia de les Esquadres, el passat 9 d'abril.

Setze policies de Cambrils, distingits en el Dia de les Esquadres

L'acte es va celebrar dies enrere a Vila-seca

Un total de setze funcionaris de la Policia Local de Cambrils van rebre distincions en el decurs de l’acte del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Camp de Tarragona, que va presidir el conseller d’Interior, Miquel Buch, i que va tenir lloc el passat 9 d’abril a Vila-seca.

El sergent Manuel Muñoz, guardonat doblement

D'entre tots els guardons, però, destaca especialment un nom, i és que dos dels diplomes al mèrit policial van ser concedits al sergent Manuel Muñoz, sotscap de la Policia Local cambrilenca. Un d'ells el va rebre per les gestions operatives durant i després de l’atemptat que va tenir lloc l'agost de 2017 al passeig marítim de la localitat, mentre que l’altre va ser per la seva actuació particular que va permetre la detenció d’un dels autors d’un robatori amb molta violència i que va comportar, de retruc, el descobriment d’una plantació de cultiu 'indoor' de cànnabis.

Els membres de la policia local cambrilenca van rebre sis medalles de bronze amb distintiu blau al mèrit policial pel fets relacionats amb la seva actuació la nit del atemptat i per les gestions operatives posteriors, per les quals també van ser distingits amb el Diploma al mèrit policial quatre sergents, un caporal i dos agents. A més a més, tres policies locals de Cambrils van ser condecorats amb diplomes al mèrit policial per altres actuacions en defensa de la seguretat pública realitzades durant el 2018.

Una jornada on també es van premiar diversos Mossos d'Esquadra

En el decurs de la commemoració, celebrada al centre de convencions de Port Aventura el passat dia 9 d'abril, es van lliurar un total de 223 felicitacions a membres del cos de Mossos d'Esquadra, policies locals i ciutadans. En concret, 169 van ser per a Mossos, 3 per a servei a l’administració i 51 externes; 9 medalles de bronze amb distintiu blau per a trajectòria i actuacions policials dels Mossos d’Esquadra i també una medalla de bronze amb distintiu blau a títol pòstum. També es van lliurar onze medalles més externes, de les quals vuit van ser per l’atemptat de Cambrils, una placa commemorativa i sis mètopes.

També et pot interessar


Comentaris