Policia Local Cambrils

Un policia fora de servei enxampa a Reus un lladre de bicis de Cambrils

El lladre va ser enxampat al barri reusenc de Sol i Vista

La Policia Local de Cambrils ha aconseguit enxampar un lladre de bicicletes que havia actuat recentment al municipi. La policia cambrilenca havia rebut dues denúncies per furts de bicicletes a l’Hotel Estival el Dorado Resort, un que es va produir el 30 de març, i l’altre el passat 17 d’abril. El valor de les dues bicicletes de muntanya robades pujava fins als 5.700 euros.

Gràcies a les càmeres de vigilància, es van poder visualitzar i analitzar les imatges del moment en què s’havien comès els robatoris. D’aquesta manera, es va poder identificar l’autor dels fets. L’endemà del segon furt, el 18 d’abril, la Policia Local de Cambrils va difondre la descripció del lladre de les bicicletes als membres del cos policial, així com als Mossos d’Esquadra. També es va donar la seva ordre de detenció.

Un policia fora de servei localitza el lladre a Reus

El passat divendres, 19 d’abril, al voltant de dos quarts de quatre de la tarda, un agent fora de servei va localitzar i identificar el lladre, al barri de Sol i Vista de Reus. En identificar-lo, el policia fora de servei va donar l’avís a la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d’Esquadra, que van enviar efectius de suport fins al lloc dels fets.

Finalment, l’home va ser detingut i va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Reus. La instrucció va continuar per part de la Policia Local de Cambrils, i un cop finalitzades, han estat traslladades a les dependències de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Reus.

Ofereixen una recompensa per trobar els autors d'un robatori en un edifici a Reus

Els propietaris d'un edifici al carrer de la Puríssima Concepció de Reus han demanat ajuda per trobar les persones que van entrar a robar a l'immoble entre els passats 23 i 27 de febrer. Segons els propietaris, els lladres es van endur amb una furgoneta o un camió diversos electrodomèstics, eines i mobles, i ara ofereixen una recompensa a aquelles persones que puguin aportar informació sobre els fets.