GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Policia Local de Cambrils realitza seguiments de paisà als propietaris de gossos

Entre el 6 i el 9 de maig es van identificar 50 persones i es van detectar fins a 33 infraccions
La Policia Local de Cambrils realitza seguiments de paisà dels propietaris de gossos | Angel Ullate

 

 

Amb l'objectiu de vetllar pel compliment de la nova Ordenança Municipal d'animals de companyia de Cambrils, agents de paisà de la Policia Local van realitzar una campanya de seguiment especial a persones propietàries de gossos en vies i espais públics.

 

D'aquesta manera, entre el 6 i el 9 d'aquest mes de maig, la Patrulla Verda municipal, en horaris de matinada, tarda i nit, va identificar 50 persones que passejaven gossos i va arribar a detectar fins a 33 infraccions, per les quals es va efectuar l'aixecament de 25 denúncies; especialment als barris de la Parellada, el Pinaret i Vilafortuny.

 

Les principals infraccions van ser per no recollir els excrements, però també per no tenir l'animal censat, tenir-lo sense xip o portar-lo deslligat. Les 25 denúncies han estat remeses als Serveis Jurídics i de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils, des d'on s'iniciaran els expedients sancionadors corresponents.

 

 

 

Controls de seguretat ciutadana i viària

D'altra banda, el 15 i 16 de maig, els agents municipals van realitzar una campanya de controls de seguretat ciutadana i de seguretat viària. De tal manera que el dia 15 a partir de mitjanit, diverses patrulles van efectuar un control a la rotonda del Centre Direccional / Barri Eixample, i l'endemà al matí, es va realitzar un control al barri del Port.

 

Durant la nit i matinada, es van denunciar un conductor que circulava amb el permís suspès, un altre que ho feia sense l'assegurança obligatòria del vehicle, i un motorista que superava en més de cinc vegades la taxa d'alcoholèmia; alhora, es van realitzar dues identificacions i citacions davant de l'autoritat de dues persones amb ordres judicials de localització. L'endemà al matí, es va imputar un home per conduir sense carnet de conduir.

 

Imatge d'un cotxe patrulla de la Policia Local de Cambrils. | Cedida