Dos homes detinguts per robatori a la platja del Regueral de Cambrils

Els detinguts estan acusats de robar tres mòbils, roba, ulleres i altres objectes personals a un grup de banyistes
Imatge d'un cotxe patrulla de la Policia Local de Cambrils. | Cedida
 

 

Aquest dijous, 25 de juliol, la Policia Local de Cambrils va detenir dos homes acusats de cometre diversos robatoris d'objectes personals a un grup de banyistes de la platja del Regueral. Concretament, la Sala de Comunicacions de la Policia Local del municipi (al telèfon 092) va rebre un avís dels socorristes a les 13.09 hores. 

 

Durant la trucada, els socorristes van informar els agents que hi havia dues persones que havien estat robant per la platja del Regueral i que acabaven de sostreure uns objectes personals a un grup de banyistes. Els dos sospitosos estaven pujant a un autobús per poder abandonar la zona. Els socorristes van facilitar el número d'identificació del vehicle i, tot seguit, una dotació de cotxe patrulla es va dirigir fins al lloc dels fets i va interceptar l'autobús. En pujar al vehicle van poder localitzar als dos sospitosos gràcies a les descripcions que els havien facilitat. 

 

Els agents van poder recuperar el material robat

Els agents de la Policia van identificar als dos sospitosos: un veí de Barcelona de 41 anys i l'altre veí de Benicarló de 21 anys. El primer duia una motxilla de color negre entre les cames i quan van registrar-la hi van trobar un telèfon mòbil de la marca Apple model 6s, diverses peces de roba de platja, unes ulleres i uns cascos auriculars. 

 

Pel que fa al segon detingut, també tenia una segona motxilla de color negre i, durant l'escorcoll, els agents van trobar dos telèfons mòbils, un de la marca Apple model XR i l'altre de la marca Samsung. Aquests dos telèfons els duia amagats entre els calçotets i els pantalons. A més, després van trobar un tercer telèfon a la butxaca del seu pantaló de la Marca Samsung. Aquests objectes són reconeguts com a propis per les persones víctimes de furt que estaven a la platja, així doncs, les víctimes —cinc en total— han presentat una denúncia declarant que el valor del material robat supera els 400 euros.

 

Un dels detinguts tenia diverses ordres de cerca i detenció

D'altra banda, els agents de la Policia Local van detenir als dos sospitosos. El primer home tenia diverses ordres judicials de cerca i detenció dictades pel Jutjat Penal número 3 de Pamplona des del febrer del 2018 i també per part del Jutjat Penal número 3 de Gijon (Asturies) des del maig del 2018. Els detinguts passaran, aquest divendres 26 de juliol, a disposició judicial.