GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Policia Local deté un home que caminava amb un televisor robat per Cambrils

Els agents han sospitat de l'individu i han pogut comprovar que tenia antecedents i que l'aparell havia estat furtat d'un bar del municipi
El sospitós ha estat detingut a l'interior del Parc del Pinaret | Cedida

 

El matí del passat dilluns, 11 de març, la Policia Local de Cambrils va detenir un home al Parc del Pinaret, sospitós d'haver robat un televisor de grans dimensions que duia a sobre sense cap mena de justificació.

 

En una patrulla rutinària de primera hora del matí, els agents van localitzar el presumpte lladre quan caminava amb l'aparell per l'interior del parc municipal, i davant la sospita, es van apropar a l'home, li van demanar que s'identifiqués i que els expliqués l'origen del televisor.

 

 

Detingut davant les evidències

Comprovant les dades amb la central de la Policia Local, els agents van confirmar que l'individu tenia antecedents penals, i a més a més, van ser informats que un bar del municipi situat a l'avinguda Riera d'Alforja havia patit un robatori aquella mateixa matinada, on havia desaparegut el televisor que tenien destinat als clients.

 

Davant les evidències i que l'home no va poder justificar la propietat del televisor, els agents van procedir a la seva detenció, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

 

Imatge d'un cotxe patrulla de la Policia Local de Cambrils. | Cedida

 

 

El CDR de Cambrils denuncia un missatge amb la foto de Franco

El Comitè de Defensa de la República de Cambrils ha denunciat el missatge que ha rebut un veí del municipi per sota de la porta de casa seva.

 

Es tracta d'una fotografia impresa de Franco i la bandera preconstitucional, amb un missatge antidemocràtic que afirma que el dictador va governar millor que els governs anteriors i posteriors. A més a més, al revers de la impresió, s'hi poden llegir insults antiindependentistes.