GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Policia Local de Vandellòs i d'Hospitalet de l'Infant es reforça durant l'estiu

Cinc nous agents s'han incorporat a la plantilla de la Policia Local de Vandellòs i de l'Hospitalet de l'Infant del 17 de juny fins a l'11 de setembre
La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha reforçat la seva plantilla amb la incorporació de cinc nous agents, avui han pres possessió del càrrec a l'Ajuntament | Cedida
 

Un total de cinc nous agents s'han incorporat a la plantilla de la Policia Local de Vandellòs i de l'Hospitalet de l'Infant amb l'objectiu de reforçar aquest cos policial al llarg dels mesos de la temporada d'estiu. Des del passat 17 de juny i fins al pròxim 11 de setembre, aquests agents realitzaran tasques relacionades amb la policia de proximitat, és a dir, tasques de vigilància de platges i de les vies públiques; de control del compliment de les ordenances municipals de convivència ciutadana; d'informació a la població i de regulació del trànsit. 

 

Els cinc agents vetllaran per la seguretat ciutadana

Per tal de realitzar aquesta sèrie de funcions, els agents es desplaçaran a peu o amb bicicleta. Així doncs, vetllaran per la seguretat i atendran les possibles necessitats de la ciutadania, amb especial atenció a la zona de platges i a la zona comercial, ja que, aquests dos últims punts són les zones amb més afluència de persones que hi ha durant aquesta època de l'any.

 

Els nous agents han pres possessió del càrrec a l'Ajuntament 

Aquest dijous, 27 de juny, els cinc nous agents han pres possessió del càrrec en un acte que s'ha celebrat a l'Ajuntament de Vandellòs i d'Hospitalet de l'Infant. Durant l'acte, han promès complir les lleis vigents a l'hora de realitzar les seves funcions, a més, han rebut la credencial de policia de mans de l'alcalde del municipi, Alfons Garcia. El batlle anava acompanyat dels regidors Frederic Escoda i Lupe Capella; pel cap de la Policia Local, Jordi Jiménez; pel sergent, Sergi Navarro; i per l'agent que s'ha ocupat d'una part de la seva formació. 

 

Amb la incorporació d'aquests cinc agents de reforç, la Policia Local de Vandellòs i de l'Hospitalet de l'Infant disposarà, aquest estiu, d'un total de 22 efectius per donar una resposta a l'augment de població que experimenta el municipi durant aquests mesos de l'any.