La Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet es reforça de cara a l'estiu amb dos agents més

Els efectius, contractats temporalment, realitzaran tasques d'informació i seguretat ciutadana en les zones amb més afluència de gent
Els nous policies, als extrems de la imatge, en la presa de possessió d'aquest matí de dijous. | Cedida
 

La desescalada i la fase de represa després del confinament han estat una alenada d'aire per a tots. Més vida a l'exterior, més afluència als espais públics, especialment la platja i, amb això, més necessitat de control i de manteniment de la seguretat per evitar la infecció de la Covid-19. Per això, alguns cossos locals de policia, com el de Torredembarra, s'han reforçat amb més agents, mentre que Vila-seca es val d'un sistema més digital i electrònic. A Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la Policia Local ampliarà la seva plantilla amb dos efectius més, així com ho va fer l'any passat.

Reforços temporals per a tasques de seguretat ciutadana

Aquests dos agents reforçaran el cos temporalment, entre aquest 1 de juliol i el 31 d'agost, i duran a terme tasques relacionades amb la policia de proximitat, informació i seguretat ciutadana. Això, concretament, inclou la vigilància de platges i vies públiques, el control del compliment de les ordenances municipals de convivència ciutadana, la informació als ciutadans i la regulació del trànsit. Amb la incorporació d’aquests dos policies, la Policia Local disposarà aquest estiu d’un total de dinou efectius per oferir resposta a l’augment de població que experimenta el municipi durant aquests mesos.

Per dur a terme aquestes tasques, aquests dos agents es desplaçaran a peu o amb bicicleta. D’aquesta manera, vetllaran per la seguretat i atendran les possibles necessitats de la ciutadania amb més facilitat, amb especial atenció a la zona de platges i a la zona comercial, que és on més afluència de gent hi ha durant aquesta època de l’any.

Aquest dijous, dia 2 de juliol, al matí els dos agents han pres possessió del càrrec en un acte celebrat a la Casa de la Vila, on han promès complir les lleis vigents en l’exercici de les funcions i han rebut la credencial de policia de mans de l’alcalde del municipi, Alfons Garcia. També hi eren, acompanyant-los, el regidor de Seguretat Ciutadana, Tomás Díaz, i el cap de la Policia Local, Jordi Jiménez.

"Tot el que has de saber si vas a PortAventura: les mesures especials de la temporada" "Salou: Tots els grups municipals aproven els pressupostos d'emergència"