GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Enxampen un porc senglar passejant-se pels carrers de Miami Platja

L'animal va ser vist a la plaça de Jaén
Imatge del porc senglar a la plaça Jaén de Miami Platja. | Facebook Miami Platja

 

La població de Miami Platja va viure una escena insòlita i que, a la vegada, és cada cop més habitual. Es tracta d’un porc senglar, que va aparèixer passejant-se pels carrers del centre de Miami la nit de divendres passat, 15 de febrer. De fet, uns veïns el van enxampar i el van gravar mentre es passejava per la plaça Jaén, entre els carrers de la conca i l’avinguda de Jaén, just davant del Centre de Salut de Miami Platja.

 

En els darrers anys, la població de porc senglars ha anat en augment, provocant que aquests animals sovint acabin convivint entre els entorns rurals i els nuclis urbans. En el cas de les zones rurals, sovint  provoquen destrosses en camps de conreu. Pel que fa a les ciutats, cada cop és més habitual trobar-se un porc senglar passejant-se per pobles i ciutats, on també poden causar destrosses en parcs i jardins. Cal destacar, també, que aquests animals sovint es veuen implicats en accidents de trànsit.

 

Dos porcs senglars més a Salou i Reus en un mes

En els darrers mesos dues poblacions del Camp de Tarragona han rebut la visita de porcs senglars. A mitjans del mes de gener uns veïns de Salou van gravar un porc senglar passejant-se pels carrers de la capital de la Costa Daurada a plena llum del dia. L’animal estava tranquil, tot i que se’l veia desorientat. Va ser vist al carrer de Berlín, a només 150 metres de la primera línia de mar.

 

L’altre cas va tenir lloc a finals de gener a la ciutat de Reus. La Guàrdia Urbana reusenca va trobar-se un porc senglar adult passejant-se pels carrers de matinada, concretament a les avingudes de Bernat Calbó i de president Macià. L’animal intentava sortir de la zona urbana, però no ho aconseguia. Els agents de la Guàrdia Urbana van escortar l’animal fins a un lloc fora de la zona urbana, ja que l’animal estava travessant les avingudes i suposava un perill per a la circulació.

 

També et pot interessar