PortAventura redueix la jornada d'obertura en dues hores i tancarà a les vuit del vespre

La mesura es prendrà a partir de l'1 d'agost | Així mateix, el parc ha traslladat als treballadors fixes discontinus que passaran a un ERTO parcial
Pla general d'un dels elements decoratius per commemorar els 25 anys de l'obertura de PortAventura | ACN
 

Males notícies. Després de l'allau d'informacions que enterboleixen, i molt, el futur de la temporada turística a la Costa Daurada, aquest matí de dimarts, 28 de juliol, s'ha conegut que PortAventura ha decidit reduir la jornada d'obertura en dues hores, és a dir, a partir de l'1 d'agost s'obriran portes a les 10.30 hores i es tancaran a les vuit del vespre. 

La notícia d'aquesta reducció l'ha avançat la televisió pública tarragonina Tac12. Aquest mitjà ha explicat que, a banda d'aquesta reducció, la direcció del parc ha pres la decisió de tancar l'hotel PortAventura, un dels quatre que estaven oberts, i obrir el Colorado Creek. La intenció és concentrar tota l'oferta als hotels ubicats a la zona del Far West. Aquesta dràstica decisió ha arribat tot just tres setmanes després que el parc temàtic obrís portes. 

La plantilla també es veurà afectada

Així mateix, i segons ha confirmat TarragonaDigital, la plantilla del parc, un dels principals ocupadors de les comarques del Camp de Tarragona, també es veurà afectada per la poca afluència de visitants que està rebent PortAventura des que va obrir les seves portes aquest estiu. Segons han explicat a aquest mitjà treballadors del centre, «a partir de l'1 d'agost, aquells que estiguin a jornada completa, com a fixes discontinus, passaran a 50% ERTO i 50% jornada laboral. Els que siguin fixes discontinus, però a jornada parcial, passaran a 30% ERTO i 70% jornada laboral». 

Sens dubte, un nou escull en el camí d'una temporada d'estiu que es plantejava difícil i que, a mesura que passen les setmanes, agafa pitjor color. Cal recordar que el parc, el qual enguany havia de celebrar el seu 25è aniversari i havia obert amb fortes mesures de seguretat sanitàries, va tenir sobre la taula la possibilitat de mantenir el tancament, després del confinament, fins al mes de setembre.

"Atenció: Guerra oberta entre l'Ajuntament de Salou i empresaris de l'oci nocturn" "«No és normal!»: El sector turístic de TGN reacciona a la polèmica del govern francès"