Imatge d'arxiu de l'atracció del Dragon Khan de PortAventura

PortAventura renuncia a Halloween i preveu reobrir el pròxim 5 de desembre

El ressort confia que la situació epidemiològica permeti l'arribada de visitants per la campanya de Nadal

PortAventura World ha informat que preveu la reobertura del parc temàtic i d'algun dels hotels el pròxim 5 de desembre. Tot i que la Generalitat ha anunciat que a partir del dia 23 de novembre els serveis d'hostaleria podran tornar a l'activitat, l'empresa ha decidit posposar el seu retorn. Fonts de la companyia han indicat que necessiten uns dies de marge per canviar la tematització del parc. A causa del tancament forçat la direcció ha decidit renunciar a la campanya de Halloween i centrar els esforços en la de Nadal. De fet, els primers clients podran fer nit en algun dels hotels el dia 4 de desembre. Des de PortAventura World han dit que executaran aquesta planificació sempre que les autoritats sanitàries ho permetin.    

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Pas endavant per reduir la petjada ecològica

Nou pas de PortAventura World cap a la sostenibilitat. El complex de la Costa Daurada va anunciar dimecres, 11 de novembre, que amplia la seva política de zero emissions a tot el centre, incloent-hi les instal·lacions i operacions dels parcs temàtics, hotels, centre de convencions i oficines. Darrere d'aquesta iniciativa hi ha la voluntat, per part de la companyia, de compensar «el 100% de les emissions directes» produïdes per la seva activitat econòmica i, així, poder esdevenir el primer «ressort temàtic neutre» pel que fa a l'emissió de carboni.

L'any passat, PortAventura va iniciar aquest camí amb la inauguració del primer hotel zero emissions. A més, el mateix 2019, el cent per cent de l'energia elèctrica consumida al parc ja va sorgir de fonts d'energia renovable, sense emissions de diòxid de carboni (CO2).


Comentaris