Primer positiu en coronavirus a la Policia Local de Cambrils

Ho ha explicat el regidor Lluís Abella a Ràdio Cambrils

Imatge d'un vehicle de la Policia Local de Cambrils
Un positiu a la Policia Local de Cambrils | PL Cambrils

La crisi del coronavirus a la demarcació de Tarragona arriba aquest dimecres als 740 positius per coronavirus i les 53 persones mortes per la malaltia. Al municipi de Cambrils, on es van detectar dos dels primers positius a la regió, aquest dimecres, el regidor de Serveis, Medi Ambient i Protecció Ciutadana, Lluís Abella, ha explicat a Ràdio Cambrils el primer cas positiu a la Policia Local del municipi.

  

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Positiu a la Policia Local

A més de parlat de temes de seguretat ciutadana, la desinfecció de carrers i immobles o el transport públic, Abella ha confirmat als micròfons de Ràdio Cambrils el primer cas positiu a la Policia Local. En concret, la persona infectada és una treballadora del personal administratiu del cos policial cambrilenc.

Des que es va conèixer la notícia «s'ha actuat amb contundència per evitar que la resta de treballadors es poguessin contagiar» ha assegurat el portaveu de Junts per Cambrils. Així mateix, ha explicat que tenen la intenció de fer la prova del coronavirus a tots aquells empleats públics que estan treballant, ja que són serveis essencials. Tot i això, no se sap quan serà possible fer-ho.


Comentaris

envia el comentari