ALERTA

Busquen una menor desapareguda a Reus

Dues atraccions de PortAventura, distingides com les millors d'Europa

'Street Mission' ha estat guardonada com la millor nova atracci贸 al continent i 'Shambhala', com la millor muntanya russa d'acer en els European Star Award
Imatge d'arxiu de PortAventura. | PortAventura

 

PortAventura World ha rebut dos premis en els European Star Award 2019, un dels guardons m茅s importants en el sector dels parcs tem脿tics i entreteniment familiar que lliura anualment el grup de comunicaci贸 Kirmes & Park International. Concretament, el parc d'atraccions de Vila-seca i Salou ha obtingut el guard贸 a la 'Millor nova atracci贸 d'Europa', per 'Street Mission', i a la 'Millor muntanya russa d'acer d'Europa', per 'Shambhala'.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

'Street Mission' 茅s la darrera novetat de PortAventura, estrenada aquesta mateixa temporada i dedicada a un p煤blic familiar. Amb una inversi贸 de 15 milions d'euros, es tracta de la primera 'dark ride' que es construeix al resort de la Costa Daurada, a m茅s de l'煤nica dedicada a l'univers de Barri S猫sam a Europa. L'atracci贸 茅s una aventura interactiva basada en una missi贸 secreta on el visitant es converteix en ajudant del protagonista, el Detectiu Coco. El recorregut per 'Street Mission' consta d'un xou previ i un viatge experiencial en vagons amb projeccions en 3D i elements animats.

 

Shambhala ha rebut el premi a la millora muntanya russa del continent. | PortAventura

 

D'altra banda, amb 76 metres d'al莽ada i una caiguda de 78 metres, 'Shambhala' 茅s la muntanya russa m茅s alta i amb la caiguda m茅s llarga de PortAventura Park. 'Shambhala' va obrir l'any 2012 i est脿 dins del grup dels hypercoaster, muntanyes russes que es caracteritzen per la seva gran grand脿ria i altura. A m茅s, aconsegueix una velocitat m脿xima de 135km/h. La seva arquitectura i decoraci贸 d'elements astron貌mics estan inspirats en l'estil del Regne de Bhutan i les seves vies recreen una expedici贸 a l'Him脿laia.

 

90 milions d'inversions, 5 milions de visitants

PortAventura World compta aquest 2019 amb un pla d鈥檌nversions i innovacions en nous projectes amb un pressupost de 90 milions d'euros. A m茅s de la nova atracci贸 del Barri S猫sam, el parc de Vila-seca i Salou ha inaugurat enguany la remodelaci贸 de l'hotel PortAventura i el nou Colorado Creek, el sis猫 establiment hoteler dins del resort. La companyia encara ara la recta final de la temporada despr茅s d'un 2018 on va superar la primera vegada la barrera dels 5 milions de visitants.

 

Dues vagonetes en forma de taxi de la nova atracci贸 'Street Mission' de PortAventura. | ACN