Imatge d'arxiu d'un venedor de l'ONCE

2.000 euros al mes durant 10 anys: El 'Sueldazo' de l'ONCE cau a Cambrils

Enguany, l'ONCE ja ha repartit 83 milions d'euros en premis a Catalunya

El sorteig del 'Sueldazo' del Cap de Setmana de l'ONCE ha portat sort a Cambrils. Hi ha hagut una afortunada que s'endurà durant 10 anys un sou de 2.000 euros al mes, un total de 240.000 euros. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'agent venedora dels jocs responsables de l'Organització, María Teresa Corral, ha estat la responsable de portar la sort al municipi de la Costa Daurada, en concret, des del seu punt de venda ubicat al carrer Drassanes, número 27. María Teresa, persona amb discapacitat com tots els venedors de l'ONCE, va vendre el cupó premiat en el sorteig d'aquest dissabte 12 de desembre. 

Cambrils pertany administrativament a l'agència de l'ONCE a Reus, que presta serveis personalitzats a 446 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 73 venedors dels productes de joc de l'Organització.

83 milions d'euros en premis a Catalunya

Tots els caps de setmana, el cupó de l'ONCE ofereix un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros al comptat, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. 

A més, també reparteix premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d'ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar a més el nombre que més li agradi. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial i establiments autoritzats.