Entreguen els premis de la 4a edició del Bibliojoc de Salou

Cada setmana d'abril a octubre, el Bibliojoc ha plantejat preguntes lingüístiques o visuals relacionades amb els llibres i la lectura
Entrega de premis de la 4a edició del Bibliojoc de Salou | Ajuntament de Salou

El passat dissabte 17 de novembre, la Biblioteca Municipal de Salou va acollir l'acte de lliurament de premis de la quarta edició del Bibliojoc. A càrrec de l'alcalde del municipi, Pere Granados, i la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, s'han entregat les medalles d'or, plata i bronze als guanyadors, així com un detall a tots els participants de la prova.

El Bibliojoc és un concurs sobre el món dels llibres, que cada setmana d'abril a octubre ha plantejat preguntes lingüístiques o visuals relacionades amb els llibres i la lectura, amb l'objectiu de dinamitzar i promoure la lectura i la cultura dels llibres.

Al llarg de tota la competició, els participants han anat acumulant punts fins que ha acabat el mes d'octubre, quan els tres primers classificats s'han fet mereixedors de les medalles i el consegüent regal de caràcter cultural. A més a més, els guanyadors de cada mes també han estat reconeguts i premiats.

Els guanyadors de la 4a edició del Bibliojoc

Segons ha apuntat la responsable de la Biblioteca Municipal, l'edició del Bibliojoc d'enguany ha estat la més igualada i emocionant de totes les edicions; amb un podi final que separa els guanyadors per tan sols un punt.

D'aquesta manera, Júlia Garcia s'ha endut la medalla d'or amb 266 punts, Lourdes Portella la medalla de plata amb 265, i Manel Garcia, bronze amb 264 punts. A més a més, Marta Domingo, Marta Moya per partida doble, Roser March i Ramon Rodríguez, han estat els campions de les classificacions mensuals.

Durant l'acte d'entrega de premis, Pere Granados s'ha mostrat satisfet per la bona acollida de la prova i ha aprofitat per anunciar als assistents que des de l'Ajuntament ja s'està treballant en el projecte de construcció de la nova biblioteca municipal.

Per la seva banda, la regidora Maria José Rodríguez ha volgut remarcar el Bibliojoc com una activitat que «permet a la ciutadania gaudir en família i aprendre a través de l'oci i la passió per la lectura».

Entrega de premis de la 4a edició del Bibliojoc de Salou | Ajuntament de Salou

"ALERTA: Atropellen una ciclista a Cambrils" "L'Scream Nights Park de Cambrils assegura que ha estat un èxit i repetirà l'any vinent"