GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ana López presenta a Cambrils el seu projecte de ciutat 'per a les persones'

L'alcaldable del PSC estarà acompanyada per la portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados i del professor d'Economia de la UB, Gonzalo Bernardos
L'alcaldable del PSC a Cambrils, Ana López, presenta la seva candidatura aquest dissabte 23 de març | analopez.cat

 

La candidata a l'alcaldia de Cambrils pel PSC, Ana López, presentarà aquest dissabte, 23 de març, el seu projecte per encapçalar el govern del municipi de la Costa Daurada els pròxims quatre anys. L'actual segona tinent d'alcalde realitzarà l'acte a l'Hotel Port Eugeni, a les 19.00 hores, on explicarà els eixos del seu programa electoral. López estarà acompanyada de la portaveu socialista al Parlament, Eva Granados, i del professor d'Economia de la UB, Gonzalo Bernardos.

 

Un Cambrils 'per a les persones'

Ana López aspira a l'alcaldia cambrilenca per segona vegada i, després de formar part del govern com segona tinent d'alcalde del municipi i regidora de Promoció de Ciutat i Participació Ciutadana, presentarà aquest dissabte el seu projecte per encapçalar el govern municipal els pròxims quatre anys. 

 

L'alcaldable del PSC explicarà en un acte obert a la ciutadania els eixos principals del seu programa electoral on definirà les línies mestres de la proposta que pretén desenvolupar a la ciutat, en què basa els eixos principals de treball en un Cambrils per a les persones. 

 

En aquest sentit, López enfoca el seu programa electoral a la població cambrilenca, on fa una clara aposta social pel municipi i que es busqui una bona qualitat de vida ciutadana. També es planteja una potenciació del turisme, la gastronomia, el comerç i els serveis, a més d'iniciar una planificació de les infraestructures que s'han de desenvolupar en els pròxims anys, propiciant una nova mobilitat i l'obertura de nous eixos i tot sota la premissa de la sostenibilitat. 

 

Eva Granados i Gonzalo Bernardos acompanyaran Ana López

La candidata a l'alcaldia de Cambrils pel PSC realitzarà l'acte de presentació aquest dissabte, 23 de març, a les 19 hores, a l'Hotel Port Eugeni. Ana López desplegarà la base del seu projecte electoral al costat de la portaveu socialista al Parlament, Eva Granados, i del Doctorat en Economia i Empresa per la UB i conegut tertulià, Gonzalo Bernardos, coneixedor en profunditat del municipi, ja que va participar en les 'Jornades Cambrils 2030' organitzades per la regidoria de Promoció de Ciutat per parlar del futur del municipi, junt amb altres ponents estratègics.

 

També et pot interessar: