Les set escoles de Cambrils es presentaran de forma conjunta a les famílies

L'acte tindrà lloc aquest dijous 5 de març a l'Ateneu Juvenil

Amb motiu de la preinscripció del curs 2020-2021, aquest dijous 5 de març tindrà lloc una presentació conjunta de totes les escoles de Cambrils. L'acte, que organitza per primera vegada el departament d'Educació de l'Ajuntament de Cambrils, es farà a les 6 de la tarda, a la sala polivalent de l'Ateneu Juvenil-L'Estudi (avinguda Horta de Santa Maria, 14, 1r pis).

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

De l'11 al 27 de març, jornades de portes obertes a les escoles i instituts de Cambrils

L'acte estarà presentat pel regidor d'Educació de Cambrils, Alejandro Garcia, i comptarà amb la participació dels set centres de primària del municipi. L'objectiu, explica el regidor, és permetre a les famílies conèixer el model educatiu del municipi en una sola jornada i, posteriorment, visitar les escoles que més els interessin en les jornades de portes obertes, programades entre els dies 11 i el 27 de març.

Amb motiu de la preinscripció per al nou curs, des de l'Ajuntament de Cambrils s'enviarà una carta a totes les famílies amb infants que el proper curs començaran a P3 amb tota la informació necessària: adreces, telèfons i informació de les escoles i de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), el calendari de preinscripció i matrícula i la documentació necessària per realitzar-la. 

En aquesta carta, l'Ajuntament recomana els pares i mares que participin en aquestes jornades i plantegin tots els seus dubtes abans d'escollir centre. A més, informa que anar a l'escola de l'entorn més proper és una elecció que comporta avantatges socials i ambientals perquè facilita la integració a la comunitat del barri i evita desplaçaments i problemes de mobilitat.

Resoldre dubtes de pares i mares, a l'Oficina Municipal d'Escolarització

Així mateix, els pares i mares interessats en rebre més informació es poden dirigir a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) de Cambrils, ubicada a l'avinguda Horta de Santa Maria, 14, 4a planta. Es pot demanar hora trucant als telèfons 977 30 74 01 o 977 79 45 79 o per correu electrònic a ens@cambrils.org.

"🚅⚠ ACTUALITZACIÓ: Ja tornen a circular els trens entre PortAventura i Tarragona" "🔊🏋 Veïns de Cambrils, en peu de guerra amb un gimnàs: «És com viure en una discoteca»"