La Biblioteca de Salou acull la presentaci贸 d'un llibre sobre els cuidadors de malalts d'Alzheimer

L'AFA Torre Vella organitza aquest divendres, 14 de febrer, la presentaci贸 de '9 regalos del Alzheimer' a c脿rrec de la seva autora, Matilde Mendieta Goicoechea

L鈥Associaci贸 de Familiars d鈥橝lzheimer (AFA) Torre Vella de Salou organitza aquest divendres, 14 de febrer, la presentaci贸 del llibre 鈥18 selfies con las enfermedades鈥, de l'escriptora Matilde Mendieta Goicoechea. L'acte tindr脿 lloc a la Biblioteca Municipal de Salou a partir de les 18 hores. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

Despr茅s de l鈥櫭▁it de la seva primera obra, '9 regalos del Alzheimer', l鈥檃utora dedica aquest segon llibre a donar esperan莽a a la figura del cuidador. A partir de la seva pr貌pia experi猫ncia, Matilde Mendieta Goicoechea vol fer extensiu el missatge que qualsevol malaltia aporta coneixement, permet descobrir habilitats ocultes i fa recordar que l鈥檃mor incondicional 茅s el millor dels ant铆dots. 

  

 

Una nova entitat per als familiars de malalts d'alzheimer

L鈥Associaci贸 de Familiars d鈥橝lzheimer (AFA) Torre Vella de Salou es va constituir el passat mes d'agost. Es troba ubicada els dilluns, dimecres i divendres, de 16 a 18.30 hores, a la sala Ramon Llull del Centre C铆vic, on realitza diversos tallers de mem貌ria, xerrades, i sessions d鈥檋igiene i alimentaci贸, entre d鈥檃ltres. 

 

A m茅s, al llarg d'aquest 2020, l鈥檈ntitat realitzar脿 diverses campanyes de prevenci贸, com la presentaci贸 de la polsera identificativa per a persones amb Alzheimer, creada per la Federaci贸 d鈥橝ssociacions de Familiars Malalts d鈥橝lzheimer de Catalunya (FAFAC) i els Mossos d鈥橢squadra, el proper 28 de febrer. Altres actes que ja estan programats s贸n l鈥檈spectacle 'Flamenc per recordar', que tindr脿 lloc al juny; i el I Congr茅s 'El Universo del cuidador de personas dependientes y mayores', previst pels dies 17 i 18 de setembre.