Marc Espasa, nou gerent del Patronat de Turisme de Salou

El nou gerent treballarà prioritzant les necessitats i dona pistes del funcionament del 'nou' Patronat
Presentat el gerent del Patronat de Turisme de Salou | Iván Alcalá

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha presentat el nou gerent del Patronat de Turisme de Salou: Marc Espasa. Tal com avançava TarragonaDigital fa uns dies, Espasa era el principal candidat a substituir Juan Carlos Capilla al capdavant de la gerència, després que aquest renunciés de forma voluntària el passat 13 de febrer i efectiva en finalitzar el mateix mes. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En la presentació del nou ocupant de la gerència del Patronat de Turisme de Salou, Pere Granados ha destacat la seva figura. «Es tracta d'un gerent que és salouenc, amb coneixement de l'administració pública i amb capacitat per organitzar esdeveniments».

Espasa, que treballava des de feia dos anys a la Fundació Mas Miró de Mont-roig del Camp, com a responsable de promoció i màrqueting, havia estat treballador de l'Ajuntament de Salou com a tècnic en els departaments de Joventut i Cultura.

Continuïtat i nous projectes

En les primeres paraules com a nou gerent, Marc Espasa ha assenyalat que aniran treballant en els projectes que hi ha segons «prioritat», però «per 'timing', hi ha temes que hem de tirar endavant d'urgència». En aquest sentit, s'han confeccionat reunions amb els equips del departament per identificar quines són les prioritats més urgents i, també fer-ho amb agents i gent del sector, entre altres, per detectar-ne les necessitats. 

Espasa ha indicat alguns dels trets característics que han de tenir tots els nous projectes. «El tema de la responsabilitat i sostenibilitat, entre altres, són valors que han impregnat totes les accions que fem. Ho tenim assumit a nivell estratègic i no només depenen d'una acció puntual, qualsevol ha de tenir aquests components», explica el nou gerent. 

Així mateix, també ha destacat la desestacionalització com a fet important. Lligada amb un tema de cerca de nous mercats, permetrà a Salou fer front aquesta estacionalitat buscant diversitat, que es trobarà amb la creació de nous productes, noves experiències que puguin donar resposta a aquesta necessitat.

"🎵🎭 AGENDA: Un conte amb música en directe per a les famílies de Vila-seca" "🗣 Els alcaldes de Vila-seca i Salou, esperançats amb el nou pas endavant de Hard Rock"