El Rally de Tapes de Salou torna a partir d'aquest cap de setmana

Fins a 35 establiments oferiran des d'aquest divendres 18 d'octubre, fins al dia 27, les seves degustacions amb beguda a un preu tancat de 2,5 euros
Foto de la presentaci贸 del 8猫 Rally de Tapes de Salou, aquest dimecres a l'Asador C贸rcega. | Ajuntament de Salou

Aquest cap de setmana torna el Rally de Tapes de Salou, la ruta de tapes que se celebra des de fa vuit anys coincidint amb l'arribada del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada. Del 18 al 27 d鈥檕ctubre, un total de 35 establiments de restauraci贸 salouencs participaran amb les seves degustacions en aquest esdeveniment gastron貌mic que organitza la regidoria de Dinamitzaci贸 Econ貌mica de l'Ajuntament de Salou, sota la marca Salou Food Experience, amb la col路laboraci贸 de Cerveza San Miguel, l鈥橝ssociaci贸 d鈥橦ostaleria de Salou i el RallyRACC.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

Creix la participaci贸 dels restauradors amb cinc establiments nous

Des d'aquest divendres, 18 d'octubre, fins al diumenge, dia 27, els restaurants oferiran a la seva clientela una degustaci贸 i un quinto de cervesa San Miguel, al preu de 2.50鈧. Els 35 establiments participants s贸n cinc m茅s que en la darrera edici贸. D'altra banda, el Rally de Tapes Salou inclou el miniRally per als m茅s petits, una iniciativa que fan diversos establiments i que dona una alternativa de tapes infantils i sucs per a un p煤blic familiar.

Durant la presentaci贸 de la vuitena edici贸 del Rally de Tapes, que ha tingut lloc aquest dimecres a l鈥Asador C贸rcega Restaurant, l鈥檃lcalde de Salou, Pere Granados, ha posat de relleu la qualitat dels professionals de la restauraci贸 de la ciutat: 芦Ara estem en un bon moment, perqu猫 tenim tot un seguit d鈥檈mpresaris molt emprenedors i amb moltes ganes de fer coses; creatius a les seves cuines i amb bons establiments禄.

Una de les tapes que es podran degustar a partir d'aquest divendres en el 8猫 Rally de Tapes de Salou. | Ajuntament de Salou

Pere Granados: 芦El Rally de Tapes contribueix a completar l鈥檕ferta de sol i platja i ajuda a desestacionalitzar禄

Aix铆 mateix, el batlle, acompanyat del regidor de Dinamitzaci贸 Econ貌mica, H茅ctor Maiquez, i diversos restauradors del municipi, ha remarcat que aquest 茅s un acte que 芦volem donar-li la import脿ncia que realment requereix com a oferta tur铆stica en s铆 mateixa, que contribueix a completar l鈥檕ferta de sol i platja i que ajuda a desestacionalitzar i a millorar les puntes de la temporada, a l鈥檌nici i al final禄.

Per la seva banda, el regidor Maiquez ha manifestat que el Rally de Tapes 芦茅s un esdeveniment que ja est脿 consolidat禄 dins del calendari d'actes de la ciutat. 芦El Rally aprofundeix en all貌 que est脿 succeint, 煤ltimament, amb la restauraci贸 a Salou, que experimenta un aut猫ntic boom que hem de potenciar entre tots plegats, amb la col路laboraci贸 del sector i de l鈥檃dministraci贸 p煤blica禄, ha considerat.

"馃敟馃殭 CAMBRILS: Crema un cotxe quan circulava per la rotonda del Club N脿utic" "馃彣 30 ANYS de l'Associaci贸 Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda"