La Tapa Fira de Mont-roig del Camp vol ser un revulsiu

Hi participen nou establiments del municipi | Es vol convertir en un al·licient per atraure visitants i donar a conèixer els establiments locals
Imatge de la presentació de la Tapa Fira de Mont-roig del Camp | Jordi Olària Gras

 

La Fira multisectorial de Mont-roig del Camp d'aquest 2019 comptarà amb un nou al·licient: la Tapa Fira. Es tracta d'una ruta de tapes en la qual participen nou establiments del municipi. Aquest dimarts, durant la presentació del certamen, s'ha volgut posar de manifest la voluntat d'atraure visitants per una banda, però també la intenció que els bars i restaurants participants es donin a conèixer.

 

 

Imatge d'algunes de les tapes que s'oferiran | Jordi Olària Gras

 

Cada tapa s'ofereix acompanyada d'una beguda per dos euros i mig entre l'1 i el 4 d'agost. A més, els establiments segellaran el fulletó de la ruta als clients que, amb cinc tapes obtindran un premi directe i també participaran en el sorteig de nou àpats, entre dinars i sopars, per a dues persones als mateixos establiments participants. A la presentació feta avui s'ha pogut veure quines tapes oferiran aquests establiments, que van des de la carn al peix passant, també, per opcions vegetarianes.

 

Nou establiments del municipi participen a la Tapa Fira | Jordi Olària Gras

 

L'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, ha destacat que «el que volem fer és potenciar els establiments que participaran en la fira i que, al mateix temps, es doni a conèixer la zona». La regidora d'Impuls Econòmic, Yolanda Pérez, també s'ha referit a la implicació dels establiments privats com un element clau de la iniciativa. «Esperem que aquest nou rumb que hem agafat amb la Tapa Fira ens ajudi a tots una mica, però en especial als participants més directes, com són els restaurants; si nosaltres tenim èxit, la resta també».

 

Responsables dels establiments participants han presentat les seves tapes aquest dimarts | Jordi Olària Gras

 

Gastronomia, també, a la Fira de Mont-roig del Camp

La Fira multisectorial també comptarà amb un altre component gastronòmic, el curs de cuina de la Fira. Serà diumenge, quatre d'agost, a les set del vespre. Mariona Quadrada oferirà un taller, a la mateixa hora, en paral·lel al concurs, tot plegat al recinte firal. Demà dimecres és l'últim dia per inscriure-s'hi a través del web municipal i de les Oficines Municipals d'Atenció al Ciutadà.