Eduardo Abenójar ha anunciat que aquest dilluns comença una vaga de fam.

El president de l'oci nocturn de Salou comença una vaga de fam per pressionar la reobertura del sector

Eduardo Abenójar reclama «voluntat política» a les administracions | Sent que estan «pagant els plats trencats» de la pandèmia

El president de l'Associació de Restauració i Oci Nocturn de Salou (ARONS), Eduardo Abenójar, ha anunciat que aquest dilluns, 12 d'abril, comença una  vaga de fam indefinida per pressionar la reobertura del sector i reclamar «voluntat política» a les administracions competents. Abenójar ja havia manifestat en diverses ocasions que sent que el sector de l'oci nocturnestava «pagant els plats trencats de la pandèmia», i ha fet un pas endavant en la seva protesta. L'acció reivindicativa s'ha iniciat a les 12.30 hores davant l'ajuntament salouenc.

L'empresari reclama celeritat i l'associació que presideix ja s'ha avançat a reclamar més flexibilitat o fins i tot mesures concretes com una prova pilot, equiparable a la del concert musical de Love Of Lesbian a Barcelona, per tal de calibrar la seguretat  d'una possible reobertura per tal de poder tornar a treballar després de pràcticament un any en blanc. L'oci nocturn només ha pogut funcionar durant un mes des de l'esclat de la pandèmia, entre finals de juny i finals de juliol, i ja feia setmanes que denunciaven  una situació econòmica «límit» entre els empresaris del sector.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

A més de la vaga de fam d'Abenójar, l'associació ARONS també ha convocat una manifestació  davant el Club Nàutic de Salou per tal d'accentuar la pressió de la protesta, fins ara inèdita després d'un any de pandèmia, per tal d'exigir la reobertura  de l'oci nocturn a la Costa Daurada.