S'enfronta a 15 mesos de pres贸 per agredir una infermera al CAP de Salou

La fiscalia rebaixa la pena a la processada perqu猫 anava beguda
Els Mossos d'Esquadra van actuar en aquest cas que es va produir el mes de desembre de fa dos anys. | Mossos d'Esquadra

 

Una dona s鈥檈nfronta a 15 mesos de pres贸 per colpejar una infermera al Centre d鈥橝tenci贸 Prim脿ria (CAP) de Salou. Segons l鈥檈scrit d鈥檃cusaci贸 del fiscal, la dona va acudir al centre cap a les quatre de la matinada del 17 de desembre del 2017 i, quan estava sent atesa per una infermera i una doctora, va colpejar la primera a l鈥檜ll. La pacient es trobava sota els efectes de begudes alcoh貌liques.

 

La Fiscalia li demana 15 mesos de pres贸

La fiscalia considera que els fets constitueixen un delicte d鈥atemptat a personal sanitari 鈥攑el qual demana pres贸鈥 i un delicte lleu de lesions pel qual sol路licita una multa de 1.080 euros. A m茅s, demana que la processada pagui 90 euros d鈥檌ndemnitzaci贸 a la infermera en concepte de responsabilitat civil. El ministeri p煤blic considera que concorre l鈥檃tenuant de la responsabilitat criminal en el cas perqu猫 l'agressora es trobava sota l鈥檈fecte de begudes alcoh貌liques.

 

La infermera va patir un eritema conjuntival a l鈥檜ll dret que va trigar tres dies en curar-se. En un primer moment, van haver d鈥檃plicar-li col路liris antiinflamatoris i pomada antibi貌tica. El cas arribar脿 properament a judici als jutjats penals de Tarragona. 

 

Tamb茅 et pot interessar