Rua de lluïment dels barris de Riudoms

La festa de Carnaval arriba carregada de novetats a Mont-roig i Miami Platja

El divendres 21 de febrer donarà el tret d'inici la programació amb protagonisme dels més petits

Mont-roig i Miami Platja es preparen per celebrar la festa de Carnaval amb actes programats els dies 21, 22 i 25 de febrer. La celebració ha incorporat algunes novetats importants de cara a millorar la seva organització. En aquest sentit, cal recordar que les inscripcions per participar en els concursos i comparses estaran obertes fins a aquest dimecres, 19 de febrer.

El Ball de Parelles de Mont-roig es trasllada al Casal de Joves K1

Una de les principals novetats que s'han introduït enguany és que el Ball de Parelles de Mont-roig es trasllada al Casal de Joves K1. Per participar-hi, també cal inscriure’s, enviant un correu a festes@mont-roig.cat o bé trucant al 977 172 706. En cas de superar l’aforament de la sala el ball es durà a terme al poliesportiu municipal. En aquest sentit, també es demana que les colles que participen a la rua infantil de dissabte de Mont-roig, s’inscriguin per tal de poder organitzar millor aquesta rua.

D'altra banda, a Miami Platja la novetat d’aquesta edició és que el Miamodromo farà parada a l’avinguda de Barcelona, a l’altura del Centre Comercial l’Illa. A més, un cop fetes les exhibicions de totes les colles participants, al mateix lloc, tothom podrà gaudir d’una estona de ball amb la millor música de tots els temps. A més, s’han ajustat els horaris de la rua de Miami Platja, de tal manera que un cop els participants arribin al poliesportiu puguin ja sopar i seguidament comenci el ball.

El ball infantil de disfresses dona el tret de sortida a la programació

La programació del Carnaval començarà aquest divendres, 21 de febrer, amb el ball infantil de disfresses, que tindrà lloc al poliesportiu municipal de Miami Platja, a dos quarts de 6 de la tarda. També pels més petits, dissabte a la tarda a Mont-roig, tindrà lloc la rua dels nens i nenes i en arribar al poliesportiu el ball infantil.

Les rues de lluïment s’iniciaran a dos quarts de vuit del vespre a Miami Platja i a dos quarts d’onze de la nit a Mont-roig. En el transcurs dels balls de disfresses es donaran a conèixer els guanyadors/es dels concursos de comparses i carrosses. La programació de Carnaval finalitzarà el dimarts 25 de febrer amb una sardinada popular a l’aparcament de la Casa de Cultura.

Premis per a les millors carrosses i comparses del Carnaval de Mont-roig del Camp i Miami Platja

Un any més, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza, el concurs de Carrosses i Comparses. S’han establit diversos premis de 300, 200 i 100 euros per a les colles que guanyin el 1r, 2n, i 3r premi de carrossa, així com premis de 200, 150 i 50 euros per a les colles que guanyin les tres primeres posicions de la categoria de comparsa. A més, totes les colles inscrites que hi participin i que no rebin cap premi seran obsequiades amb un pernil.

El període d’inscripció al concurs finalitza el 19 de febrer. Les inscripcions es poden fer a les Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres, i també a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Els jurats valoraran elements com la coreografia, la bellesa de la disfressa i l’originalitat en el cas de les comparses, així com la dificultat de l’elaboració i els acabats del vehicle en el cas de les carrosses.


Comentaris