La Gala Benèfica contra la leucèmia torna aquest divendres a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Els cantants d'òpera Xavier Sabata i Judith van Wanroij, acompanyats de l'orquestra barroca Vespres d’Arnadí, seran enguany els protagonistes del concert solidari
El contratenor Xavier Sabata i la soprano Judith van Wanroij, protagonistes de la Gala Benèfica del Josep Carreras. | Cedida

Aquest divendres 22 de novembre, a les 9 del vespre, l’Auditori Josep Carreras acollirà, un any més, la Gala Benèfica amb la Fundació Josep Carreras per a la Lluita contra la Leucèmia. Els seus protagonistes seran Xavier Sabata, un dels contratenors de més prestigi de l’escena europea; la soprano Judith van Wanroij, una de les veus més destacades de l’escena lírica, i l’orquestra barroca de referència a Catalunya, Vespres d’Arnadí, dirigida per Dani Espasa.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La Gala Benèfica del Josep Carreras serà una gran oportunitat per poder veure sobre l'escenari un espectacle líric de talla mundial i alhora col·laborar amb la recerca de la leucèmia. La recaptació de la gala ajudarà a finançar els projectes que es desenvolupen a l'Institut de Recerca contra la Leucèmia que la fundació va obrir l'any passat a Badalona.

'Il duello amoroso' entre dues de les veus líriques més importants de l'escena mundial

En el 17è aniversari de la creació de l'Auditori Josep Carreras, Xavier Sabata, Judith van Wanroij i Vespres d’Arnadí interpretaran un atractiu programa d’àries famoses d’òpera barroca. 'Il duelo amoroso' és el títol escollit pel concert. El programa començarà amb una peça de Francesco Geminiani i continuarà després fent un repàs a l'obra d'un dels màxims exponents del barroc com va ser Georg Friedrich Händel.

Aquest concert extraordinari està fora de l'abonament de la temporada de tardor de l'Auditori. El preu de les entrades és de 50 euros i es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.

Cal recordar que la Gala Benèfica també rep la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" i que comptarà amb una fila zero perquè les persones que no puguin assistir puguin fer els seus donatius i aconseguir així el màxim de fons per a la lluita contra aquesta malaltia.

Cal recordar que

"✊ ATENCIÓ: 150 treballadors de la neteja d'edificis públics de TGN aniran a la vaga" "🎉AGENDA: Consulta el programa d'actes de la Festa Major de la Immaculada de Cambrils"