Més de 50 artistes flamencs actuaran en solidaritat amb el càncer aquest Nadal al Teatre Auditori de Salou

L'espectacle 'Zambomba Flamenca' tindrà lloc el proper dissabte 21 de desembre i servirà per recaptar fons per a l'Hospital Sant Joan de Déu
Els responsables d'organitzar la 'Zambomba Flamenca' aquest 21 de desembre a Salou, amb l'alcalde Pere Granados. | Ajuntament de Salou

Salou serà aquest Nadal una de les seus de la VI 'Zambomba Flamenca', un esdeveniment solidari en benefici de la investigació del càncer infantil i les malalties rares. L'espectacle tindrà lloc el proper dissabte 21 de desembre al Teatre Auditori i comptarà amb la participació de més de 50 artistes: la música de 30 guitarres, percussions, violí, piano, flauta i vint 'cantaores' i 'cantaoras' flamencs.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La 'Zambomba Flamenca' és un esdeveniment organitzat per la Unión Musical La Flamenca i la Hermandad Rociera del Pastorcillo Divino a quatre localitats catalanes. Enguany, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou i la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, a més d’altres entitats, empreses i associacions del territori, com ara l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí

 

Una entrada solidària de 7 euros per ajudar a la tasca de l'Hospital Sant Joan de Déu

L’entrada donatiu es pot adquirir, al preu de 7 euros, en diversos establiments de Salou, Vila-seca i Tarragona. La recaptació anirà destinada, íntegrament, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, per a la investigació del càncer infantil i de les malalties rares.

 

L'espectacle solidari tindrà lloc el pròxim dissabte 21 de desembre a la sala gran del TAS. | Ajuntament de Salou

 

El projecte de la 'Zambomba Flamenca' va néixer l'any 2013 i cada cop són més les persones amb gran pes social que s’han vinculat al projecte, com és el cas de Messi, Carlos Latre i Antonio Orozco. Enguany, la bailaora salouenca Mónica Novillo també ha volgut participar en aquest esdeveniment solidari amb una exhibició de dansa. 

 

Charo García: «La zambombá és el Nadal d’Andalusia viscut de la manera més pura»

L'espectacle, on la solidaritat i la màgia del flamenc van agafats de la mà, esdevé l’expressió del sentiment i la tradició del Nadal andalús a través de la música flamenca. Així ho ha manifestat la presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, Charo García Caballero, qui ha expressat que «la zambombá és típica a Andalusia, sobretot a la zona de Jerez; és el Nadal d’Andalusia, viscut de la manera més pura».

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Segons ha manifestat l’alcalde de Salou, Pere Granados, «des del Govern municipal i des de la pròpia Corporació, ens sentim veritablement orgullosos de poder acollir, per primer cop, i espero que siguin molts més, aquesta edició solidària per obtenir recursos per a l’Hospital de Sant Joan de Déu». 

 

A més de Salou, la 'Zambomba Flamenca' farà parada aquest desembre a l’Hospitalet de Llobregat (8 de desembre), Sant Boi de Llobregat (14 de desembre) i La Llagosta (15 de desembre).