ALERTA

Nit d'un cotxe i contenidors cremats al barri de Campclar

NOVETATS

L'Ajuntament de Torredembarra acusa Magrinyà de falsificar uns 100 documents

Més de 50 artistes flamencs actuaran en solidaritat amb el càncer aquest Nadal al Teatre Auditori de Salou

L'espectacle 'Zambomba Flamenca' tindrà lloc el proper dissabte 21 de desembre i servirà per recaptar fons per a l'Hospital Sant Joan de Déu
Els responsables d'organitzar la 'Zambomba Flamenca' aquest 21 de desembre a Salou, amb l'alcalde Pere Granados. | Ajuntament de Salou

Salou serà aquest Nadal una de les seus de la VI 'Zambomba Flamenca', un esdeveniment solidari en benefici de la investigació del càncer infantil i les malalties rares. L'espectacle tindrà lloc el proper dissabte 21 de desembre al Teatre Auditori i comptarà amb la participació de més de 50 artistes: la música de 30 guitarres, percussions, violí, piano, flauta i vint 'cantaores' i 'cantaoras' flamencs.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La 'Zambomba Flamenca' és un esdeveniment organitzat per la Unión Musical La Flamenca i la Hermandad Rociera del Pastorcillo Divino a quatre localitats catalanes. Enguany, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou i la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, a més d’altres entitats, empreses i associacions del territori, com ara l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí

 

Una entrada solidària de 7 euros per ajudar a la tasca de l'Hospital Sant Joan de Déu

L’entrada donatiu es pot adquirir, al preu de 7 euros, en diversos establiments de Salou, Vila-seca i Tarragona. La recaptació anirà destinada, íntegrament, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, per a la investigació del càncer infantil i de les malalties rares.

 

L'espectacle solidari tindrà lloc el pròxim dissabte 21 de desembre a la sala gran del TAS. | Ajuntament de Salou

 

El projecte de la 'Zambomba Flamenca' va néixer l'any 2013 i cada cop són més les persones amb gran pes social que s’han vinculat al projecte, com és el cas de Messi, Carlos Latre i Antonio Orozco. Enguany, la bailaora salouenca Mónica Novillo també ha volgut participar en aquest esdeveniment solidari amb una exhibició de dansa. 

 

Charo García: «La zambombá és el Nadal d’Andalusia viscut de la manera més pura»

L'espectacle, on la solidaritat i la màgia del flamenc van agafats de la mà, esdevé l’expressió del sentiment i la tradició del Nadal andalús a través de la música flamenca. Així ho ha manifestat la presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, Charo García Caballero, qui ha expressat que «la zambombá és típica a Andalusia, sobretot a la zona de Jerez; és el Nadal d’Andalusia, viscut de la manera més pura».

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Segons ha manifestat l’alcalde de Salou, Pere Granados, «des del Govern municipal i des de la pròpia Corporació, ens sentim veritablement orgullosos de poder acollir, per primer cop, i espero que siguin molts més, aquesta edició solidària per obtenir recursos per a l’Hospital de Sant Joan de Déu». 

 

A més de Salou, la 'Zambomba Flamenca' farà parada aquest desembre a l’Hospitalet de Llobregat (8 de desembre), Sant Boi de Llobregat (14 de desembre) i La Llagosta (15 de desembre).