Un grup de pares i mares, durant una sessió de l'Escola de Pares de Salou a l'Espai d'Infància El Carrilet.

L'Escola de Pares de Salou torna amb una sessió sobre els primers auxilis per a infants

La formació, que impartiran de forma gratuïta professionals del CAR, tindrà lloc el pròxim dimarts, 4 de febrer, a les 11 hores

Com actuar en cas d'urgència davant d'un nen o nena? L’Escola de Pares de Salou torna la pròxima setmana amb una formació sobre primers auxilis per a infants que abordarà aquesta qüestió per als pares i mares del municipi. La sessió tindrà lloc el pròxim dimarts, 4 de febrer, d’11 a 12 hores, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet.

El taller, com els altres que s'han organitzat al voltant de temes com la febre infantil, la son o l'alimentació, anirà a càrrec de professionals del Centre d'Alta Resolució (CAR) de Salou, que donaran a conèixer conceptes bàsics per tal que les famílies puguin saber com poder realitzar primers auxilis.

Una formació oberta a pares, mares i tutors de nens de 0 a 14 anys que visquin a Salou

L'Escola de Pares de Salou és un projecte dirigit a pares, mares, tutors i cuidadors de nens de 0 a 14 anys que visquin al municipi i el cost de les activitats és gratuït. Es tracta d'una iniciativa de la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou, en col·laboració amb l’Institut Català de la Salut, que té l’objectiu de donar suport i eines bàsiques per ajudar amb l’educació sanitària i la criança dels fills.

Per poder assistir a aquesta formació gratuïta, caldrà fer una inscripció prèvia a l’Espai d’Infància, situat a la plaça del Carrilet, 2. L’horari d'atenció és de dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20 hores.


Comentaris