L'Ajuntament de Cambrils rebrà el Rei Carnestoltes aquest divendres

El dia 1 de març arriba la disbauxa i la festa al municipi tarragoní amb un programa d'actes d'allò més variat

Cambrils donarà la benvinguda al Carnaval aquest divendres 1 de març.El tret de sortida anirà a càrrec de l'associació Nit d'Artistes de Cambrils, amb la col·laboració del Departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils. La Sala de Plens de l'Ajuntament del municipi serà la que acollirà aquest primer acte, en el que els actors i actrius de l'associació es faran els reis d'aquest nou mandat de Carnavali convidaran a tota la ciutadania a gaudir d'una festa carregada de disbauxa i molta festa. 

Aquest primer acte estarà carregat de sàtira, fent al·lusió a la situació política actual, tant nacional com del municipi, sempre des d'un punt de vista còmic i, sobretot, des del respecte. Dies anteriors, l'associació Nit d'Artistes de Cambrils ha iniciat la seva campanya carnavalesca amb la creació d'un  'Komando Carnestoltes' que ha emès diversos comunicats als habitants del municipi en format vídeo.  Però això és només l'inici de moltes sorpreses.

Posteriorment a aquesta enorme benvinguda al Carnaval,  dissabte, tindrà lloc la tradicional, coneguda i esperada Rua de Carnaval. Una quinzena de carrosses  participaran en la desfilada en la qual les disfresses i la disbauxa seran els principals protagonistes. I pels que encara tinguin ganes de més,  a la nit es podrà gaudir del concert del Dj DéJàvu  a l'Ateneu Juvenil del municipi. 

A la Rua de Carnaval hi participaran una quinzena de carrosses | Eli Sarraseca

 

El darrer dia del cap de setmana els protagonistes seran els més petits, on se celebrarà  el carnaval infantil, el qual anirà acompanyat d'un concurs a les millors disfresses i els seus corresponents premis.  Ja dimarts, s'acomiadarà el Carnaval amb l'enterrament de la Sardina, que significarà la fi d'aquesta festivitat. Serà llavors quan les diferents comparses es comencin a preparar ja per la jornada de l'any vinent!

Programa del Carnaval 2019 a Cambrils

Divendres 1 de març

19.30 hores. Arribada del Rei Carnestoltes. Ajuntament de Cambrils.

22.30 hores.  Concert de Carnaval amb Dj DéJàvu. Ateneu Juvenil.

Dissabte 2 de març

18.00 hores.  Inici de la Rua de Carnaval. Passeig Albert.

Diumenge 3 de març

12.30 hores.  Carnaval infantil. Plaça del Pòsit (inscripcions a partir de les 12.99 hores).

Dimarts 5 de març

19.30 hores. Enterrament de la Sardina. Centre Cultural i Ocupacional de Cambrils.