L'Ajuntament de Vila-seca incorpora nou persones aturades de més de 45 anys

Els treballadors gaudiran de contractes d'entre 6 i 12 mesos subvencionats pel SOC i es faran càrrec de tasques de manteniment
Aquest dijous ha tingut lloc al Centre de Formació Municipal Antic Hospital de Vila-seca l’acte de benvinguda i salutació als 9 treballadors. | Ajuntament de Vila-seca

L'Ajuntament de Vila-seca impulsa un any més el programa Treball i Formació en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya. Gràcies a una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el consistori va incorporar el passat 30 de desembre nou persones aturades del municipi que gaudiran d'un contracte laboral d'entre 6 i 12 mesos.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els beneficiaris reben formació i treballen en el manteniment d'espais públics

Aquest programa està adreçat a persones aturades majors de 45 anys i, a més del contracte de treball, inclou hores formatives. D'aquesta manera, els beneficiaris rebran una formació en diversos àmbits i, en paral·lel, ja estan desenvolupant treballs de manteniment de la via pública, reparació de mobiliari urbà i conservació d’equipaments i zones verdes del municipi.

L’Ajuntament de Vila-seca ha destacat que, des de l’any 2012 i de manera continuada fins avui, ha posat en marxa diversos programes i plans d’ocupació municipal «per tal de fer front a les difícils circumstàncies socials i econòmiques de les persones aturades amb especials dificultats d’ocupació».

Aquest dijous, 9 de gener, ha tingut lloc al Centre de Formació Municipal Antic Hospital l’acte de benvinguda i salutació als treballadors. Presidit per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i pels regidors Josep Toquero i Lucia Teruel, l’acte ha comptat amb la presència dels tècnics municipals que estan coordinant el funcionament d’aquest pla d’ocupació.

"🔴 Mor l'exalcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Carles Barceló" "🤔 El motiu de la 'desaparició' de la lletra O gegant del rètol d'entrada a Salou"