GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es bolca amb el Dia Internacional de les Dones

Una exposició, conferències, cinema i activitats esportives formen part del programa que tindrà lloc del 2 al 9 de març

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, el pròxim diumenge 8 de març, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat un programa d’actes, amb la col·laboració del Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’entitat local Les Violetes, l’Institut Català de la Salut i el Grup Sagessa. Les activitats començaran el dilluns 2 de març i duraran fins al 9 de març.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La meta, celebrar la valentia i determinació de les dones i lluitar contra el masclisme

Aquests actes tenen com a objectiu fer reflexionar la ciutadania sobre els avenços aconseguits, demanar més canvis i celebrar la valentia i la determinació de les dones que han jugat un paper clau en la història dels seus països i comunitats. També serveix per reivindicar el feminisme denunciant el masclisme i els micromasclismes.

 

Amb aquesta finalitat, s’han preparat diferents tipus de propostes adreçades a totes les edats, com ara una exposició de l'artista mexicana Ruth González, al Centre Cultural Infant Pere, dues conferències, una taula rodona, dues sessions de cinema gratuïtes i tres activitats esportives que tindran lloc a la Piscina Municipal Coberta, amb entrada lliure, el pròxim dissabte 7 de març.

 

Pel que fa als actes institucionals, la lectura del manifest tindrà lloc el dilluns 2 de març, a la Sala Bonet Castellana de l'Hospitalet (19.30h) i a la Sala Dedalts de Ca la Torre de Vandellòs, el dimecres 4 de març (19.30h).

 

D'altra banda, també s'ha programat un taller de sensibilització per als alumnes de l’institut. Per la seva banda, des de Ràdio l’Hospitalet de l’Infant s'emetrà un especial amb entrevistes i una taula rodona igualment a l’entorn a la temàtica de la dona.

 

Naroa Martín guanya el concurs de disseny de cartells per a la igualtat de gènere

En la pàgina web municipal es pot consultar el programa d’actes. El cartell s’ha elaborat amb l’obra guanyadora del concurs per al disseny de cartells informatius de promoció de la igualtat de gènere, convocat per la Regidoria de Joventut i adreçat  als alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant. L’autora d’aquesta obra és Naroa Martín.