La Biblioteca de Cambrils celebrarà el seu 25è aniversari amb una festa el pròxim 24 de gener

L'acte comptarà amb una narració de contes sobre la biblioteca i el lliurament dels premis als 'Superlectors' del 2019
El pròxim 24 de gener tindrà lloc la festa del 25è aniversari de la Biblioteca de Cambrils. | Ajuntament de Cambrils

 

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils està d'aniversari. El pròxim 24 de gener, a les 18 hores, l'equipament celebrarà la festa del seu 25è aniversari amb un espectacle de caràcter familiar al voltant de la literatura i el lliurament dels premis als usuaris que han fet més ús del servei de préstec al llarg de l'any 2019.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Així, durant la celebració, la narradora viatgera Eugenia González oferirà un espectacle de contes sobre la biblioteca per a infants a partir de 4 anys. A més, com cada any, la festa servirà per lliurar els premis als 'Superlectors' del 2019. S’hi premiaran els lectors i lectores distribuïts en franges d’edat (infants, joves i adults), així com a l’escola que més llibres ha demanat per ampliar temporalment la seva biblioteca o la biblioteca d’algunes de les seves aules.

 

Contes en anglès i trobades dels clubs de lectura, aquest gener

D’altra banda, aquest primer mes de l’any també s’han programat dues sessions de contes en anglès 'Storytelling', a càrrec d’alumnes del doble grau d’educació infantil i primària de la Universitat Rovira i Virgili. Seran el dimecres 15 i el divendres 17. a les 18 hores.

 

La programació del gener es completarà amb les activitats per a persones inscrites: dues trobades del Club de Lectura Fàcil dedicades a llegir i comentar 'Marcus Marc i la ruta del coltan', de Núria Climent (13 i 27 de gener); les sessions dels dimarts del taller de lectura en veu alta 'Llegim +' per a alumnes de 3r de primària, i les trobades mensuals dels Clubs de Lectura Adult, Juvenil i Infantil.