Tallers i animació al carrer, música, teatre i actes tradicionals, al Nadal de Cambrils

El parc de Nadal itinerant 'Juguem per Nadal' torna amb espectacles i tallers a diversos espais de la ciutat del 27 de desembre al 4 de gener
El Mercat de Nadal a la plaça de la Vila de Cambrils. | Ajuntament de Cambrils

 

Cambrils viurà unes Festes de Nadal plenes de màgia, il·lusions i jocs. L’Ajuntament de Cambrils ha presentat un ampli programa organitzat en col·laboració amb diverses entitats cambrilenques i les dues associacions de comerciants locals. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Un parc de Nadal itinerant per diferents espais de la ciutat

El programa inclou des de tallers i espectacles d’animació, actuacions musicals, i teatre fins a la cagada popular del tió, l’arribada dels Reis d’Orient o les campanyes comercials. A més, seguint la línia de l’any passat, el parc de Nadal itinerant 'Juguem per Nadal' omplirà de jocs, espectacles i tallers per a nens i nenes les places de l’Església de Sant Pere, la Vila i el Pòsit i als passeigs Albert i Miramar els dies 27, 28, 30 i 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener.

 

Altres actes destacats del programa són el concert solidari de l’Escola Municipal de Música per la Marató de TV3, la lectura de poemes de Nadal, la cagada popular del tió de l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar, la Missa del Gall, l’obra de teatre 'FeNYa Rai' de La Teca, el Cap d’Any Jove amb l’Orquestra Allioli i PD Peixampler a l’Ateneu Juvenil, el concurs de pessebres i les activitats de Nadalesport al Palau d’Esports.

 

Com de costum, els Reis Mags arribaran el dia 5 al port i repartiran els regals casa per casa l'endemà. | Ajuntament de Cambrils

 

Cal tenir en compte que el mercat ambulant dels dimecres se celebrarà els dimarts 24 i 31 de desembre (ja que els dimecres 25 de desembre i 1 de gener són festius). Per aquest motiu, no es podrà estacionar a la zona destinada als marxants del passeig Albert i avinguda Mil·lenari els dies 24 i 31, de 00 a 17 hores.

 

Els reis repartiran les joguines porta a porta com marca la tradició de fa més d'un segle

Com és tradicional a Cambrils des de fa més d’un segle, el dissabte 6 de gener els Reis d’Orient repartiran casa per casa les joguines i els regals als nens i nenes que ho hagin sol·licitat. El repartiment començarà per barri de la l’Estació i la plaça del Pòsit i continuarà per les urbanitzacions de Llevant i Ponent.

 

Els heralds de Ses Majestats arribaran uns dies abans per preparar el camí amb l’ajuda de l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle. Desembarcaran el 29 de desembre a les 12 hores al port i recolliran les cartes el 3 de gener a partir de les 18:30 hores a les places de la Vila i del Pòsit.