Ana López, amb Carles Castillo i Miguel Ángel Díaz, durant la reunió amb membres de la comunitat gitana

El PSC cambrilenc es reuneix amb la comunitat gitana i assumeix diverses propostes per al seu programa

Ana López, alcaldable per Cambrils, ha conversat amb membres de la Nova Associació Cultural Gitana, entre d'altres representants del col·lectiu

Ana López, alcaldable del PSC a Cambrils i actual regidora de Participació Ciutadana a l’ajuntament del municipi s’ha reunit amb la comunitat gitana cambrilenca a la seu de l’agrupació local del partit. López ho ha fet acompanyada del diputat socialista tarragoní, Carles Castillo, i Miguel Ángel Díaz, membre de la candidatura.

En la trobada, on hi han assistit membres de la Nova Associació Cultural Gitana de Cambrils, entre d’altres representants de la comunitat, s’ha debatut sobre els eixos programàtics que proposa el PSC en matèria d’igualtat o convivència.

El PSC assumeix diverses propostes del Poble Gitano

Des de la formació cambrilenca s’han assumit algunes de les propostes que s’han fet arribar des del col·lectiu i que s’inclouran al programa electoral amb què el PSC i Ana López concorreran a les municipals del pròxim 26 de maig.

Amb això, a Cambrils els socialistes sumaran al programa les propostes de reconeixement i protecció als valors culturals del Poble Gitano; el foment de polítiques d’inserció laboral i convivència; i una aposta per la visibilitat i el reconeixement del Poble Gitano i la seva cultura.

L'alcaldable socialista, conversant amb diversos membres de la comunitat gitana cambrilenca
L'alcaldable socialista, conversant amb diversos membres de la comunitat gitana cambrilenca | Cedida

 

Igualtat d'oportunitats, «vinguin d'on vinguin»

López ha explicat que «estem parlant de reivindicacions naturals i nosaltres, com a PSC, lluitem perquè totes les persones, sense distincions de raça o gènere, tinguin les mateixes oportunitats, vinguin d’on vinguin».

L’alcaldable per Cambrils, a més, ha afegit que «ens hem compromès a seguir treballant pel foment de la convivència, el treball constant per mantenir el respecte entre uns i altres i, sobretot, fer un exercici d’empatia en tots els àmbits de la població per trencar estereotips».

Et pot interessar: