GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tot a punt per a la 4a Mitja Marató de Miami Platja

La cursa tindrà lloc aquest dissabte i comptarà amb proves alternatives, familiars i infantils
Tot a punt per a la 4a edició de la Mitja Marató de Miami Platja | cedida

 

 

Aquest dissabte, 20 d'abril, Miami Platja acollirà la quarta edició de la seva Mitja Marató, la M3; una prova atlètica que espera reunir al voltant de 500 corredors, consolidant-se així en el calendari esportiu del Camp de Tarragona.

 

Com en les darreres ocasions, la prova organitzada per Naturetime Events i l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, comptarà amb variants menys exigents per tal que tothom es pugui sentir partícip de la competició; esdevenint-se doncs, la mitja marató com a tal, de 21 quilòmetres, una altra cursa de 10 quilòmetres, una de 5, així com competicions d'iniciació per als més petits.

 

Tot plegat una jornada festiva entorn del món de l'esport que comptarà també amb activitats complementàries, com l’animació prèvia amb batucada, música i dj’s durant el circuit o una ludoteca per als més petits perquè pares i mares puguin competir.

 

Les inscripcions en línia continuen obertes i es poden fer a través de www.miamiplatja21k.com

 

 

 

Recorregut renovat

Si bé les tres proves de 21, 10 i 5 quilòmetres comptaran amb recorreguts diferents, enguany l'organització ha fet modificacions per fer-los molt més atractius tant als corredors com al públic assistent.

 

D'aquesta manera, els corredors de la mitja marató i la cursa de 10 quilòmetres recorreran la remodelada Avinguda de Barcelona, mentre que els de la cursa de 5 quilòmetres, passaran pel passeig marítim de la localitat.

 

Les curses infantils, de 350 metres per a nenes i nenes fins als set anys, i de 700 per als que en tinguin entre 8 i 13, tindran lloc en aquests mateixos espais, un cop hagin finalitzat les competicions principals, al voltant de dos quarts de dotze del matí.

 

Tot a punt per a la 4a edició de la Mitja Marató de Miami Platja | cedida