Enxampen dos conductors beguts, un drogat i un sense carnet en un control a Cambrils

Tres dels infractors van ser denunciats per delictes contra la seguretat viària
Imatge d'arxiu de la Policia Local de Cambrils. | Policia Local de Cambrils

 

La Policia Local de Cambrils ha denunciat quatre conductors per diferents infraccions relacionades amb la seguretat viària en el marc dels controls rutinaris que duu a terme aquest estiu. Tres dels infractors van ser denunciats per delictes tipificats contra la seguretat viària i que poden comportar penes de presó, a més de la multa i la retirada del carnet.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Un dels conductors enxampats va donar positiu en el control d'alcoholèmia amb una taxa que era 4,5 vegades superior a la màxima permesa. Un altre dels casos denunciats va ser el d'una dona que també va donar positiu en consum d'alcohol. A més, en un altre control van denunciar un home que conduïa sota els efectes de les drogues. El darrer infractor conduïa sense llicència per fer-ho i només portava un carnet, amb bandera de Cuba, que la Policia Local va descobrir que era fals.

 

Els agents de la Patrulla van trobar l'ocell ferit i el van portar al veterinari. | Policia Local de Cambrils

 

Salven un ocell protegit que estava ferit

D'altra banda, la Policia Local de Cambrils va localitzar dissabte passat, 17 d'agost, un ocell d'una espècie protegida que es trobava ferit i va aconseguir salvar-lo. Els agents van recuperar un enganyapastor (caprimulgus europaeus), un ocell nocturn i insectívor poc conegut, i el van portar a l'hospital veterinari per ser atès. Posteriorment, l'ocell es traslladarà a un centre de recuperació de fauna.