Ràdio Cambrils torna a emetre sis anys després

Aquest dijous, 2 de maig, han començat les emissions en proves
Aquest dijous, 2 de maig, s'han comenát les emissions en proves de la ràdio | Ràdio Cambrils

Ràdio Cambrils ha tornat a sonar a l'FM aquest dijous, 2 de maig. Des del seu tancament fa sis anys que no s'escoltava l'emissora cambrilenca i, de moment, ha començat la fase de proves. La nova emissora s'ha pogut escoltar a la freqüència 90.00 de l'FM des de les 9 del matí, sota la direcció d'Adrià Muñoz i la periodista Marga Mallol. 

 

Una estrena amb dos protagonistes

En el primer dia d'emissions en prova, la ràdio cambrilenca ha comptat amb dos invitats: l'actor de Cambrils, Adrià Triviño, al qual se li ha fet una entrevista i, així, conèixer-lo més a fons i el gerent del cinema Rambla de l'Art, Antoni Badimon, el qual explicarà la cartellera de la setmana a Ràdio Cambrils. A més, en el primer dia s'ha parlat de pel·lícules com 'Gloria Bell', 'La pequeña Suiza' i 'Leonardo'.

 

L'entrevista a l'actor cambrilenc s'ha pogut escoltar durant tot el dia d'avui a les 12 hores, a les 17:00, 21:00 i a mitjanit. D'altra banda, la cartellera amb Antoni Badimon s'ha passat a les 15 hores, a les 19 i les 21.

 

El 31 de maig, la reobertura definitiva

Ràdio Cambrils començarà a emetre definitivament el divendres, 31 de maig, amb un programa especial sobre la Fira Multisectorial, segons explica RevistaCambrils.cat. En aquest sentit, la programació de l'emissora comptarà amb un butlletí de notícies, un magazine d'actualitat i altres continguts.