GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els veïns d'Eixample Platja de Cambrils demanen la retirada dels nous contenidors

Davant la insistència per part del veïnat s'ha engegat una recollida de signatures per reposicionar els contenidors subterranis
L'Ajuntament de Cambrils va substituir els contenidors subterranis per un miler d'aeris | Cedida

 

L'Associació de Veïns Eixample Platja de Cambrils ha posat en marxa una recollida de signatures per demanar a l'ajuntament del municipi la retirada dels nous contenidors aeris de recollida de residus urbans i la reposició i reubicació dels subterranis ja existents. 

 

L'Ajuntament de Cambrils va substituir, aquest estiu, els contenidors subterranis per un miler d'aeris per a les diferents fraccions dels residus (matèria orgànica, paper, vidre, envasos i resta). El president de l'Associació, Agustí Salvadó, afirma que «el veïnat no va demanar ni està d'acord amb el canvi de model de contenidors que es va implantar ara fa uns mesos. De fet, els contenidors produeixen una contaminació visual inacceptable al final de cada passeig pels veïns que gaudim de la Plaça Francesc Macià i Lluís Companys». 

 

Així mateix, impedeix als visitants de Cambrils tenir visió del centre del barri des de la Rambla Jaume I, amb el greuge que suposa pels comerciants la manca d'interès per visitar uns contenidors.

 

 

Pla conjunt de reposició i d'ubicació dels contenidors 

Des de l'associació es neguen a ser «un barri de segona incorporat al barri de la marina», el barri turístic per excel·lència, i el president Salvadó emfatitza que «no som només un aparcament pels visitants de la nostra vila». La situació d'alguns contenidors, junt amb el seu disseny considerat defectuós per gran part dels veïns i veïnes, dificulta la posada en el seu interior dels diferents residus. En conseqüència, en tot moment hi ha brossa fora d'aquests, expliquen.

 

Campanya per obtenir la veu del barri

La sol·licitud de la recollida de signatures compta amb l'opció de demanar a l'ajuntament la retirada dels nous contenidors aeris i la reposició i reubicació dels subterranis ja existents o, en contra, l'acceptació dels ja posicionats. La campanya tindrà una durada d'un mes i s'hi podrà participar en els diversos establiments del barri. 

 

També et pot interessar: