GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La renovació de l'avinguda de Carles Buïgas de Salou s'iniciarà l'any 2020

La darrera junta de govern local del municipi va resoldre el concurs per a la renovació d'aquesta artèria | La guanyadora, la consultora Tadec SLP
Imatge d'arxiu de l'avinguda de Carles Buïgas de Salou, una de les artèries comercials de la vila a l'estiu. | Àngel Ullate

 

L'avinguda de Carles Buïgas de Salou està a un pas de viure una important transformació. La darrera junta de govern local del consistori salouenc va aprovar adjudicar a la consultora Tadec SLP l’encàrrec de remodelació de la principal artèria turística del municipi.

 

 

 

«El projecte resultant», segons ha informat l'Ajuntament de Salou, «haurà de reflectir les línies marc acordades al procés participatiu amb els veïns de la zona i fruit de l’experiència assolida en el dia a dia al llarg dels 3 anys de prova pilot de la zona, especialment transitada durant la temporada alta».

 

L'encàrrec preveu que el projecte de remodelació estigui enllestit abans de l'estiu «per poder iniciar la primera fase de les obres l'any 2020». Així mateix, també està previst que s'actuï als carrers adjacents com ara: Terol, Murillo, Pau Vila, Priorat, Fra Juniper Serra, Pompeu Fabra, Torremolinos, Vendrell, Ramon Llull, Valls, Amposta, Montblanc, Passatge Dr. Pigem i Bilbao. 

 

 

 

Projecte a executar «en dues fases»

Els serveis tècnics municipals d’arquitectura proposen executar una primera fase (des del carrer Murillo i fins al principi del carrer Carles Buigas-font lluminosa). Atès que ja ens trobem en temporada turística, i que el consistori fixa el període que va des del mes d'octubre fins al mes de març per fer obres d'aquesta envergadura, no es podrà començar a actuar fins a l'esmentat mes d'octubre. 

 

Així mateix, la segona fase, que afectaria a la resta de l’avinguda des del carrer Murillo i fins a Torremolinos s’hauria d’executar, «segons previsions», de cara a l'any 2021.

 

També et pot interessar: