Salou invertirà 280.000 euros en la segona fase de millora de l'Estadi Municipal

La Junta de Govern Local acaba d'aprovar el projecte de forma inicial
L'Ajuntament de Salou ha aprovat el projecte per executar la segona fase de modernització del camp de futbol municipal. | Ajuntament de Salou

 

Primer pas per continuar amb la renovació de l'Estadi Municipal de Salou. La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment aquesta setmana el projecte d’obres per a la substitució de la gespa artificial del camp de futbol 11 i la creació d'un nou camp d’entrenament de porters dins del recinte del carrer de Barenys.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Aquests treballs, amb un pressupost base de licitació de 280.609 euros, corresponen a la segona fase de la millora del camp de futbol que es va engegar l'any passat. Ara, les obres se centraran en la gespa del terreny de joc, malmesa pel pas del temps, i que serà renovada completament. A més, l'actuació permetrà la creació d'una nova zona d'entrenament específica per a porters.

 

Pere Granados: «La nostra voluntat és mantenir en el millor estat els equipaments esportius»

Segons ha manifestat l'alcalde de Salou, Pere Granados, «la nostra voluntat des del Govern municipal és mantenir en el millor estat els equipaments esportius per tal que les persones que practiquen el futbol puguin fer-ho amb les màximes garanties de qualitat i seguretat». En aquest sentit, el batlle afirma que la millora de la gespa «ofereix les millors prestacions pel joc i atén les necessitats del col·lectiu de persones aficionades al futbol de Salou».

 

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, reconeix que aquest projecte que aproven ara representa «una millora necessària, atès l’estat actual de la gespa per l’ús intensiu que ha tingut en els darrers anys». Així mateix considera que «aquesta inversió és una prova més de l’aposta contínua per la millora de totes les instal·lacions esportives. En concret, amb aquesta actuació donem un pas més en la millora global de l’Estadi Municipal».