Comencen les obres per renovar el pont de fusta de la riera de Maspujols a Cambrils

L'Ajuntament inverteix 60.000 euros en la renovaci贸 de paviments al passeig de Llevant i substituir脿 totes les tarimes de fusta per formig贸 a l'al莽ada de la platja del Cavet
Operaris instal路lant les noves fustes al pont de la riera de Maspujols, a Cambrils. | I. Alcal谩

L'Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa aquesta setmana les obres de manteniment de la pavimentaci贸 al passeig de Llevant, al tram de la platja del Cavet, i el pont de la riera de Maspujols. Aquests treballs tenen per objectiu renovar tots els paviments de fusta que hi ha en aquesta zona de passeig i que es trobaven molt deteriorats pel pas del temps. Les obres es van adjudicar el passat mes de maig i compten amb una inversi贸 de prop de 60.000 euros.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

Els treballadors de l'empresa adjudicat脿ria, Bosir, SA, estan treballant aquesta setmana en la substituci贸 dels taulons de fusta del pont de vianants que connecta la zona del Cavet amb l'Esquirol, al nucli de Vilafortuny. El pont, que es troba tot just a la desembocadura de la riera de Maspujols, arran de mar, es trobava en un estat molt degradat i ara s'ha decidit actuar per renovar la totalitat de les fustes d'aquesta infraestructura. Mentre durin aquestes tasques, el pont es troba tancat al pas de vianants i ciclistes.

 

Substituci贸 de les tarimes de fusta per lloses de formig贸 al passeig mar铆tim de Llevant

De la mateixa manera, al tram de passeig mar铆tim de la platja del Cavet existien una s猫rie de tarimes que tenien bastants fustes trencades i que suposava un perill per als vianants. Ara, l'ajuntament ha optat per substituir tots aquests paviments de fusta per lloses de formig贸. De la mateixa manera, es millorar脿 el carril bici en aquesta zona per tal d'adequar els espais de transici贸 del carril i separar de forma adequada el pas de bicicletes i el pas de vianants.

 

En el mateix paquet d'obres, l'adjudicaci贸 preveu pavimentar un parterre de sorra que hi ha al passeig mar铆tim a la platja de Vilafortuny.

 

Les obres en el tram de passeig de la platja del Cavet consisteixen en la substituci贸 dels trams de fusta per una pavimentaci贸 de formig贸. | I. Alcal谩

Renovaci贸 de la cal莽ada als carrers de la urbanitzaci贸 Urcavisa de Vilafortuny

En paral路lel a aquesta actuaci贸, l'Ajuntament va adjudicar unes obres de reparaci贸 del paviment de la cal莽ada a la urbanitzaci贸 Urcavisa de Vilafortuny. Aquesta actuaci贸 afecta diversos carrers en punts concrets de la cal莽ada que estan en molt mal estat degut al pas del temps i l'acci贸 de les arrels dels arbres. Alguns dels carrers on s'actuar脿 s贸n, per exemple, el de New York, Guatemala, Atenes o Granada. En aquest cas, l'actuaci贸 va a c脿rrec de l'empresa Obras y Hormigones Blanco i el seu cost 茅s de 15.000 euros.