GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

PORTADES

Les portades dels diaris en paper de TGN d'avui

El pròxim 26 de març es podrà tramitar el DNI des de Vila-seca

Les persones interessades hauran d'inscriure's amb antelació a l'Ajuntament

Els veïns i veïnes de Vila-seca podran renovar el seu document nacional d'identitat (DNI) al municipi el pròxim dijous 26 de març. Una vegada més, la Comissaria Provincial de Tarragona ha confirmat la presència d'un equip mòbil de la Policia Nacional per a la tramitació del DNI. El tràmit es farà al Centre Municipal de Formació i Ocupació Antic Hospital, al carrer de l'Hospital número 1, sense necessitat de desplaçar-se a Tarragona o Reus.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Inscripció oberta també per a les persones que hagin patit el robatori del document

En aquesta ocasió, es podrà inscriure tothom que hagi de renovar el DNI, incloses aquelles persones que vulguin expedir els documents sostrets portant, però, la corresponent denúncia. També es podran inscriure un màxim de 8 persones que hagin de tramitar per primera vegada aquest document. Aquelles persones que hagin perdut el seu DNI s'hauran de desplaçar a Tarragona o a Reus. 

 

El dia 30 de març es lliuraran els documents als veïns i veïnes que se'ls hagin pres les dades el dia 26 a Vila-seca. Abans, però, per tal de poder realitzar el tràmit, els ciutadans hauran de sol·licitar-ho primer adreçant-se al telèfon 977 309 300 (de dilluns a divendres, en horari d'atenció al ciutadà).