El regidor Carlos Cercós, de Vila-seca en Comú, abandona el partit i renuncia a la seva acta

La seva marxa, només cinc mesos després d'iniciar el mandat, s'hauria produït arran d'unes discrepàncies en el si de la formació. Marta Roldán ocuparà el seu lloc
Imatge d'arxiu del portaveu de la formació, Mario Téllez, amb el ja exregidor Carlos Cercós. | I. Alcalá

Escissió dins de Vila-seca en Comú, tercera força política a l'Ajuntament de Vila-seca. Un dels seus tres regidors, Carlos Cercós, ha pres la decisió d'abandonar el partit i deixar el seu seient al saló de plens. El ja exregidor va presentar la seva renúncia formalment al registre de l'Ajuntament aquest dilluns, 11 de novembre. Segons fonts del partit, la seva marxa vindria motivada per «discrepàncies d'anàlisi» en el si de la formació. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Cercós, de 27 anys i professor d'Economia a la URV, era el regidor més jove dins del saló de plens. S'havia estrenat a l'Ajuntament de Vila-seca com a número 3 dels Comuns després de les eleccions del passat mes de maig. Cinc mesos després de l'inici del mandat, el seu lloc l'ocuparà a partir del pròxim plenari Marta Roldán, qui va ser la quarta candidata en la llista electoral de les darreres municipals.

Vila-seca en Comú ha emès un comunicat a través de les xarxes socials on lamenta la decissió de Cercós i li expressa el seu agraïment per la feina feta. «La seva renúncia és un acte de generositat i sinceritat que l'honora. És per això que volem desitjar-li molta sort i encerts en tots els projectes que desenvolupi. Les portes de Vila-seca a Comú estaran sempre obertes», ha manifestat la formació assembleària.

"🎼 AGENDA: Doble ració musical aquest cap de setmana al Josep Carreras de Vila-seca" "🎉 VANDELLÒS I L'HOSPITALET: Masboquera estarà de Festa Major aquest cap de setmana"