Es reprenen les activitats d'estiu del Club Nàutic Cambrils després del negatiu en Covid-19 de dos nens

Les autoritats sanitàries han confirmat que les proves PCR són negatives

Les autoritats sanitàries han portat bones notícies al Club Nàutic Cambrils. Aquest dijous s'aturaven les activitats d'estiu del club per un positiu per coronavirus d'un familiar de dos nens que participaven en les activitats. Després d'això, es van cancel·lar les activitats de pressa i aquest matí de dissabte s'ha confirmat que cap dels dos nens són positiu en Covid-19.

Represa de les activitats d'estiu

Les autoritats sanitàries han confirmat que els dons nens participants en una de les activitats d'estiu han donat negatiu en les proves PCR que els han realitzat. 

Després d'aquesta gran notícia, es reprendran amb normalitat totes les activitats lúdiques i esportives que s'havien aturat preventivament fins a conèixer els resultats de les proves. 

El Club Nàutic Cambrils no abaixa la guàrdia i manté les estrictes mesures de neteja i control sobre instal·lacions i persones per garantir la seguretat de tothom.

"Festa Major: Masriudoms i l'Almadrava estan de festa aquest cap de setmana" "«Irresponsables»: Granados es defensa de les crítiques per la gestió de platges"