Les mesures de l'Ajuntament de Vila-seca contra el coronavirus: sense Conservatori, centres cívics ni Piscines

S'han cancel·lat activitats culturals i esportives durant els pròxims 15 dies

Els ajuntaments del Camp de Tarragona s'afanyen a seguir les instruccions per frenar l'epidèmia del coronavirus. El darrer ha estat l'Ajuntament de Vila-seca, que ha anunciat un seguit de mesures preventives per als pròxims 15 dies. Aquestes restriccions passen per la cancel·lació d'activitats en grup i el tancament de diversos equipaments municipals.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Tancament del Conservatori, la Biblioteca, l'Esplai de la Gent Gran, les Piscines i els centres cívics

D'aquesta manera, l'Ajuntament ha decidit tancar i suspendre les classes al Conservatori i l'Escola Municipal de Música, la Biblioteca Pública, tots els centres cívics del municipi, l'Esplai Sant Esteve de la gent gran i les Piscines Vila-seca. Cal recordar que l'Auditori Josep Carreras ja havia anunciat la cancel·lació del concert de Martirio previst aquest cap de setmana.

Així mateix, aquest dijous i el pròxim no hi haurà mercadet ambulant, s'han anul·lat totes les activitats extraescolars dels centres d'ensenyament, així com les activitats culturals i esportives programades per a les pròximes dues setmanes. Això inclou assajos, entrenaments o partits previstos per les entitats i clubs locals. El consistori recomana que els centres privats esportius, educatius o de lleure apliquin les mateixes mesures preventives.

L'Espai Jove i la Ludoteca municipal també tanquen portes

D'altra banda, per indicacions del departament d’Educació de la Generalitat, també se suspenen les activitats d’atenció SIS (Serveis d'Intervenció Socioeducativa), Ludoteca municipal i Espai Jove (Casa dels Obrers) fins al 27 de març, o fins a noves indicacions.

Per últim, l'Ajuntament de Vila-seca també demana que, en la mesura del possible, els tràmits administratius es gestionin per internet durant els propers dies a través de la seu electrònica municipal.

"❌COMPARTIU: El fals rumor sobre el coronavirus a Cambrils que s'ha escampat" "⚽ SALOU: Les millores a l'Estadi Municipal que inclourà la segona fase d'obres"