Retiren per manteniment una de les lletres gegants de Salou al rètol de l'autovia de Reus

L'Ajuntament ha portat a reparar la 'o' gegant a una empresa de Reus i en els pròxims dies la tornarà a instal·lar
El rètol de les lletres de Salou que hi ha a l'autovia de Reus, a tocar del Kàrting Salou, sense la lletra 'o'. | Facebook

 

El rètol amb les lletres de Salou que hi ha a l'entrada de la ciutat des de l'autovia de Reus (C-14) ha perdut una de les seves lletres. Des de fa uns dies, els vehicles que circulen per aquesta via hauran detectat que en el rètol amb les lletres gegants que hi ha a tocar del Kàrting Salou hi manca la 'o' i només es pot llegir 'Salu'.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Una empresa de Reus s'encarrega de l'arranjament del piló 'desaparegut'

Aquesta curiositat ha estat objecte de debat i de broma a les xarxes socials, on molts veïns i veïnes es preguntaven què podria haver passat amb aquesta 'desaparició'. Fonts de l'Ajuntament de Salou han aclarit el 'misteri' i han explicat que aquesta lletra «es va treure per motius de manteniment». Tot i que des del consistori no especifiquen què li passava a aquesta part del rètol, sí que han detallat que el piló que falta s'ha portat a una empresa de Reus per arreglar-lo.

 

Aquest rètol gegant, que també es troba en la resta d'accessos per carretera al municipi, fa més de 6 metres d'alçada, està construït amb una estructura d'acer corten i compta amb il·luminació pels laterals. La previsió, segons apunten fonts municipals, és que en poques setmanes es pugui tornar la 'o' al seu lloc i que novament totes les lletres gegants de Salou donin la benvinguda a la ciutat.