Denuncien el robatori d'objectes a l'interior del Cementiri de Vila-seca

Alguns usuaris han fet pública la «desaparició» d'objectes com gerros de flors, plaques de plata i altres elements situats als nínxols dels difunts
Diversos ciutadans han denunciat a través de les xarxes socials el robatori d'objectes situats al costat dels nínxols dels seus difunts. | Cedida

Una veïna de Vila-seca ha fet un escrit adreçat a l'alcalde, Pere Segura, per tal de demanar mesures de seguretat dins del cementiri municipal. Segons ha denunciat públicament a través de les xarxes socials, en la darrera setmana algú ha entrat a robar al cementiri i s'ha endut dos gerros metàl·lics i les flors del nínxol d'un familiar seu. Aquest cas, però, és només un dels múltiples robatoris de gerros, plaques i altres objectes que han «desaparegut» del cementiri els darrers mesos. «És vergonyòs que estiguin robant quan hi ha persones que treballen perquè això no passi», lamenta.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La mateixa dona assegura que no és la única afectada i demana que l'Ajuntament hi posi solució. «Cada any paguem els impostos per tenir un nínxol de propietat i no tenim ni un mínim de seguretat», critica. Segons ha detallat la usuària hores més tard de fer pública la seva denúncia, ja hauria fet arribar la seva queixa al consistori. Tot i això, l'Ajuntament no hauria rebut més denúncies de casos similars.

En el seu escrit, nombrosos veïns i veïnes de Vila-seca han expressat el seu suport a la veïna que ha patit el robatori i d'altres han aprofitat també per explicar altres casos de robatoris que s'han produït en el cementiri municipal els darrers temps.

"📸 VILA-SECA: Acaba el termini per presentar-se al concurs fotogràfic Albert Iturria" "⛱ BALANÇ 2019: Salou millora les xifres de l'any passat gràcies al turisme espanyol"