GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Roben aliments i roba d'abrigar de dins la furgoneta del projecte 'Ni uno Menos' a Salou

L'associació recull sacs de dormir, mantes i aliments per repartir-ho a la gent necessitada que viu al carrer

 

Roben sacs de dormir al projecte 'Ni uno Menos' a Salou | Ni uno Menos

 

El projecte 'Ni uno Menos', ubicat a Salou, ha denunciat el robatori de tots els objectes i aliments que tenien a la seva furgoneta, aquest passat dimecres, 30 de gener. Aquest projecte establert al municipi de la Costa Daurada, a poc a poc comença a treballar arreu del territori, repartint aliments i diverses peces de roba per poder abrigar-se del fred a la gent sense sostre.

 

 

Roben sacs de dormir i aliments al projecte 'Ni uno Menos'

Els objectes que van robar de la furgoneta del projecte 'Ni uno Menos', segons ha explicat l'associació al TarragonaDigital, era roba d'abrigar que hi havia al seu interior, en aquest cas, quatre sacs de dormir, i els aliments que havien recollit de la gent que havia fet donacions. En aquest sentit, havien recollit pa, llet, sucs, llaunes de tonyina, entre d'altres.

 

A través de la seva pàgina de Facebook, 'Ni uno Menos', va explicar els fets, motiu pel qual, va demanar aliments i roba d'abrigar per poder repartir-los durant aquella nit pels carrers. D'altra banda, tot i sofrir aquest robatori, van escriure a les xarxes socials, que «de veritat esperen que li serveixi», tot allò que els havien pres, ja que, tant els sacs de dormir, com els aliments, anaven destinats a gent que viu al carrer.

 

 

Roben aliments al projecte 'Ni uno Menos' a Salou | Ni uno Menos

 

'Ni uno Menos' recull roba d'abrigar i aliments sense caducitat per als sense sostre

'Ni uno Menos' és un projecte que ha nascut en la intenció d'erradicar les morts per fred. Per aquest motiu, Alicia Allué s'ha posat mans a l'obra per fer front a aquestes víctimes. Així doncs, en un primer moment des de Salou, però amb l'objectiu d'anar creixent a poc a poc, ha començat a recollir aliments sense caducitat i, sobretot, roba d'abrigar, és a dir, sacs de dormir, mantes, edredons o botes, perquè els sense sostre, no morin de fred i tinguin una peça de roba que els protegeixi de les baixes temperatures.

 

A més, el projecte 'Ni uno Menos' ha obert una pàgina a la web 'Teaming', per recaptar diners per  comprar roba d'abrigar, principalment, sacs de dormir i botes. A més, reparteixen tots els objectes que han comprat o han recollit personalment a la «gent de les estrelles», els que passen les nits al carrer.