GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Roben mig milió d'euros en joies a Múrcia i són detinguts a Salou

Dos dels sospitosos segueixen en parador desconegut
Roben mig milió d'euros en joies a Múrcia i són detinguts a Salou | cedida

 

 

La Guàrdia Civil ha detingut dues persones a Salou pel robatori de prop de mig milió d'euros en joies a Totana, a la província de Múrcia. El lladrocini hauria estat comès per quatre sospitosos, motiu pel qual, la Interpol ha posat en marxa una ordre de cerca i captura dels altres dos implicats.

 

Els indicis del delicte van portar cap a un grup assentat en diverses localitats de Catalunya i amb una gran mobilitat territorial. Finalment es van poder identificar els quatre autors dels robatoris; quatre persones de nacionalitat kosovar i residents a Salou i Barcelona.

 

Amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, es van localitzar i detenir dos d'ells a Salou, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força; mentre que els altres dos resten en parador desconegut. L'operació continua oberta per localitzar els altres autors del robatori i per determinar també si el grup està implicat en més fets delictius.

 

 

 

La víctima, acusada de simulació de delicte

D'altra banda, a la víctima del robatori, un representant de la joieria, se l'investiga per simulació de delicte, ja que va denunciar un robatori amb intimidació en lloc d'un robatori amb força. Va assegurar que un grup de persones l'havien amenaçat i intimidat fins que van aconseguir robar-li diversos maletins amb joies, però els agents van constatar que el denunciant va deixar el seu vehicle aparcat i sense vigilància amb les joies a l'interior.

 

 

Et pot interessar